0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Bofbips, mijn verjaardagscadeautjes van dit jaar

verjaardagscadeautjes

Ik voelde mij een echte bofbips op mijn verjaardag! Naast dat ik een hele gezellige dag had, kreeg ik ook hele leuke verjaardagscadeautjes en die wil ik je graag laten zien!

De reden dat ik je de cadeautjes laat zien is trouwens niet alleen omdat ik er heel blij mee ben! Misschien geeft het ook wel wat ideeën voor de Kerst!

Lekker creatief!

In de ochtend dat ik echt jarig was kreeg ik van Kenneth mijn verjaardagscadeautjes. Ik wist dat het 3 dingen waren, maar voor de rest had ik nog maar weinig hints gekregen. Het eerste pakketje wat ik open maakte waren de Sharpie’s. Super fijne stiften die ik in Engeland voor mezelf heb laten liggen. Ik was gelijk al aan het bedenken wat ik ermee wilde doen haha.

Daarna opende ik een pakketje met een boek in. Dat was de Purpuz planner! Die had ik gevraagd aan hem, omdat ik graag een goede planner wilde hebben. Een planner waarbij ik maandelijks en wekelijks dingen kan noteren, maar er ook doelen mee kan bereiken. En dat kan allebei met de Purpuz planner, dus daar ga ik vanaf 2018 mee aan de slag!

En toen kwam er nog een grote doos. Daarvan had ik totaal geen idee wat er in zat, dus ik was heel erg benieuwd. Het enige wat hij erbij vertelde was dat dit een B was van een A die ik graag wilde hebben. En het bleek een mixer te zijn! Super gaaf! Ik wilde inderdaad altijd al een Kenwood, maar deze is ook geweldig. Dus jullie kunnen nu veel meer recepten verwachten!

Fortuna Sittard

’s Middags kreeg ik een mooi bloemetje van Ger en José. Papa en mama brachten ook al cadeautjes mee! Ik had gevraagd om een envelop, zodat ik er over een tijdje wat groots mee kan kopen. Die kreeg ik. Maar er zaten ook nog 2 andere cadeautjes in.

Het eerste pakketje was een mega geweldig, leuke Fortuna Sittard sjaal! De nieuwste nog wel. Hierop staat het logo en “Noa veure Fortuna”. In het 2e pakketje zat de trui met het Adidas logo en Sittard eronder. Zo gaaf! Ik had papa gezegd dat die trui nog wel een idee was voor mijn verjaardag. En hij had er blijkbaar actie van gemaakt. Er zit namelijk een hele constructie in het project van de Fortuna spullen haha.

hip hip hooray

Nog meer verjaardagscadeautjes

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag echt! Van Ger en José kreeg ik nog een envelop. Dat had ik ook eigenlijk aan iedereen gevraagd. Dus dat kreeg ik ook van oma, opa en oma en Mandy, Jordy en Olaf. Daar ga ik mij binnenkort wat moois van kopen. Van opa en oma kreeg ik ook nog een leuke potje en daarin zaten Rolo’s verstopt. Van Mandy, Jordy en Olaf kreeg ik nog een reep Tony Chocolonely karamel zeezout. Dat is altijd goed!

Zondag kwamen Toine, Angelien, Shannen en tante Zus, van hen kreeg ik een tof Coca Cola metalen bord. Die hadden we nog niet en de vorm is heel tof. Dat is weer eens wat anders dan de standaard metalen borden.

Ik ben echt ontzettend verwend! En ik voel me ook een enorme bofbips. Wellicht kun je er nog wat ideeën uithalen voor op je wishlist voor de Kerst. Vieren jullie Kerst?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  december 13, 2017 / 12:05 pm

  ik schreef dat ik vond, dat ik je “bofbibs” leuk vond. Verder dat we de Kerst vieren zoals we gewend zijn en dat jullie welkom zijn. Een fijne dag, groetjes oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   december 13, 2017 / 12:06 pm

   Wij komen zeker langs oma! Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: