2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Boodschappen shoplog #2 Een voorraad Unox soep

Boodschappen shoplog #2 Een voorraad Unox soep

In de stories van Facebook en Instagram vroeg ik of het leuk was om weer een boodschappen shoplog te maken. Op een na was de reactie ja, dus die deel ik bij deze. We bestelden weer onze boodschappen bij de Jumbo en dat resulteerde in een voorraad Unox soep!

Unox soep

Ik had gisteren geluk als het op de boodschappen aan komt, want ik kwam geen leeg schap tegen en ook geen extreme drukte. Sterker nog, ik had er niet eens bij stil gestaan dat dat zou gebeuren. Nu moet ik zeggen dat ik ergens wel begrijp waarom mensen dit doen. Als je het nieuws hoort of leest wordt je (onbewust) bang en dan ga je daar al gauw naar handelen. En eerlijk is eerlijk, een pakje meer van het een of ander, want “het is toch handig” doe ik ook. Maar goed, als je online boodschappen doet ben je heel bewust aan het kijken wat je koopt en gooi niet gewoon wat in je karretje, dus dan leg je vooral een voorraad aan als je er gratis bestelkosten voor terug krijgt.. Goed, laten we maar beginnen.

Vlees, vis en broodbeleg

Ik had nog wat vlees in de diepvries liggen, maar besloot er toch weer twee pakken bij te bestellen. Een bakje gehakt is handig voor pasta of gehaktballen en hamburgers komen hier ook altijd op. De gerookte zalm is een luxe dingetje. Het was 3 voor €8,- en Kenneth en ik zijn allebei dol op gerookte zalm. Dus voor een keertje bestelde ik het mee, omdat ik nog een voorraad vlees had. Qua broodvlees nam ik er weer 2 voor €3,50; Ardenner boterhammenworst en kipfilet. De kaas is bijna op, dus ik besloot alvast 2 pakjes mee te pakken, omdat ik vermoed dat het ergens deze week op gaat.

Brood, pita’s en wraps

Unox soep

Voor het weekend ontbijt bestelde ik dit keer de schnitt volkoren afbakbroodjes. De witte waren ons goed bevallen, dus besloot ik nu eens de volkoren te proberen. Vorige week had ik gyros besteld en daarvoor legde ik nu o.a. de pitabroodjes in mijn digitale kar. Verder weer 2 bruine broden voor in de diepvries. Een gaat er sowieso op komende week. Omdat ik nu een voorraad Unox soep ging aanleggen bestelde ik ook een pak met stokbrood kruidenboter, ideaal als we het in het weekend een keer simpel willen houden. En een pakje wraps voor wanneer we daar zin in hebben!

Groente en fruit

Om mee te geven aan Kenneth bestelde ik een zak appels en 2 dozen rode druiven. Die rode druiven horen bij de aanbieding 3 voor €5,- samen met de peren. De peren zijn ook om mee te nemen, maar ook voor mijn ontbijtje. En natuurlijk weer een tros bananen voor in de yoghurt.

De voorgeschilde aardappelen waren samen met o.a. de hutspot groente en andere stamppotgroente in de aanbieding. Aangezien 2 soorten stamppot niet nodig was, besloot ik een zakje aardappelen mee te bestellen. Scheelt een keertje aardappelen schillen. En verder koos ik qua groente voor een komkommer en krop ijsbergsla, die zijn voor de pita’s met Gyros.

Zuivel, toetjes en boter

Ons favoriete toetje kon natuurlijk niet ontbreken in mijn bestelling. Verder nam ik weer een pakje zuivelspread, omdat we in zo’n fase zitten dat we dat heel lekker vinden. 3 potjes yoghurt voor ’s ochtends en 2 pakjes boter om te kunnen gaan bakken.

Meeneemkoekjes en chips

Unox soep

Om mee te nemen bestelde ik een pak melk biscuits met aardbeiensmaak. Dit vind ik echt een voordeel bij de Jumbo, met zo’n verpakking kunnen we een weekje vooruit. 5 voor Kenneth en 4 voor mij, want ik heb op dagen met maar 1 dalwijk geen koekjes nodig. Vaak heb je bij meeneemkoekjes dat er maar 5 in zitten, dan ben je genoodzaakt 2 pakken te kopen. De zak nachos koos ik voor het weekend om ’s avonds een bakje chips te pakken.

Saus

Ik had nog wat Chinese wokgroente in de diepvries, maar geen woksaus meer in de kast. Ik bestelde een flesje teriyaki saus, ons favoriete smaakje. Zo kunnen we de wokgroente komende week op maken. En verder een fles halfvolle mayonaise/fritessaus, want die was op!

Voor in de vrachtwagen

Kenneth heeft elke dag een thermoskan heet water bij zich om onderweg zelf koffie te maken. We kwamen er namelijk achter dat we daarmee ongeveer €50,- per maand konden besparen. Dat is veel! De oploskoffie en suikerklontjes waren op in de vrachtwagen, dus die kwamen ook mee met de bestelling.

Geen bestelkosten met Unox soep

Unox soep

Zoals ik de vorige keer al vertelde kijk ik nogal naar de acties waarbij je bestelkosten komen te vervallen. Het moeten handige producten zijn, want anders is het zonde om net iets meer te betalen dan dat je zou doen bij alleen de bestelkosten. Hoe dan ook, dit keer stond er Unox bij de acties. Voor €11,50 aan producten kwamen de bestelkosten te vervallen. Dus bestelde ik 3 soorten Unox soep, een blikje knakworstjes en een rookworst. Ik had nog 2 potten Unox soep staan van een boodschappensessie een paar weken geleden, maar de houdbaarheid is lang en de soep gaat toch wel op. Zo hebben we even een Unox soep voorraad gecreëerd.

18 eieren

En als laatste 18 medium eieren! Gemiddeld gaan er 4 in een weekend op, soms heb ik er doordeweeks een of twee nodig en zo zijn de eieren binnen no time op. Dus koos ik voor een grote verpakking, dan kunnen we weer vooruit!

Ik mis nog een foto van het wc papier en de keukenrol, want ook dat was hier op. Echt op, geen smoes haha. En dat waren de boodschappen van deze week. In totaal waren we €77,23 kwijt. Meer dan genoeg, maar we hebben nu voor een dikke week aan maaltijden en dergelijke in huis. Heb jij extra’s in huis gehaald vanwege de sneeuw?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. oma
    februari 8, 2021 / 6:53 pm

    Verleden week hebben we ook wat boodschappen gehaald, omdat er slecht winterweer op komst was en nu blijkt het ook zo te zijn. Ik heb met aandacht gelezen hoe jij je boodschappen besteld. Wel raar dat je meteen eerst de tijd uit moet zoeken, waarop ze het kunnen bestellen. Maar daar hebben we het nog wel een keer over. Een fijne avond Kelly en pas morgen op met gladheid. Groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: