20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Boodschappen shoplog #3 met je hongerige vriend boodschappen doen

vriend

Wanneer je met je vriend of vriendin boodschappen gaat doen kan het zijn dat je met veel meer thuis komt dan nodig is. Zeker wanneer deze persoon honger heeft. Zo ging ik met Kenneth de weekboodschappen doen en kwamen we met 2 volle tassen thuis. En we waren natuurlijk meer kwijt dan normaal. Kijk je mee in onze wagen?

Met je vriend of vriendin/ man of vrouw boodschappen doen

vriend

Natuurlijk weet ik niet hoe het bij jullie zit, maar als een van ons hier boodschappen gaat doen op een lege maag staat een volle kar garant. Eens in de zoveel tijd vind ik het wel gezellig om met Kenneth de weekboodschappen te doen. Er zitten weliswaar risico’s aan, lees: veel meer kwijt dan nodig is. Maar soms vind ik het gewoon leuk en dan neem ik dat voor lief. Dus goed, op deze shoplog zit een disclaimer en dan heb ik de dingen voor de zaterdagavond nog achterwegen gelaten net als de aftershave en batterijen.

Voor in de diepvries                                          

vriend

We hadden nog wat vlees liggen in de diepvries, maar ik hoorde Kenneth van de week vragen om gehaktballen, dus daar nam ik gehakt voor mee. Ook bedacht ik me dat ik nog een hoop shoarma broodjes had liggen, dus haalde we ook shoarma. En de lekkerbekjes die we donderdag aten waren mij enorm goed bevallen, dus die wilde ik ook graag voor in de diepvries. Voor de lunch vandaag (zondag) nam Kenneth broodjes bapao mee. Van allebei 2, zodat we er op een ander moment ook nog wat aan hebben.

In de koelkast

vriend

De koelkast was ook weer wat leger. Voor mijn ontbijt nam ik 2 potjes roeryoghurt mee. De afgelopen tijd kocht ik pakken, maar ik wilde weer terug naar de potjes. Ook nog goedkoper dan 2 pakken die ik met heel veel moeite op krijg. Straciatella kwark is een van onze favoriete toetjes, daarom namen we een grote pot mee. Dan krijgen we allebei wat meer zuivel binnen. Verder had ik boter nodig om koekjes mee te bakken en hadden we broodboter nodig voor als het andere kuipje op is. En het broodvlees vulde we aan met snijworst en rosbief, want die was in de aanbieding.

Fruit en groente

Kenneth heeft graag snack worteltjes, dus die namen we mee. Handig om mee te geven en een gezondere keuze. Verder namen we een net perssinaasappels mee, want wij zijn gek op versgeperst sap. En de aardbeien waren in de aanbieding voor €2,50, net als bij de Lidl vorige week!

Voor in de voorraad en om mee te nemen

vriend

De sauzen waren weer behoorlijk geslonken in de kast, dus die vulde we aan met frietsaus, ketchup, whisky saus en knoflooksaus. Waarvan de laatste 2 in de aanbieding waren.

Om mee te nemen hadden we weer behoorlijk wat nodig. Meeneemkoekjes, muesli repen en yoghurt rijstwafels waren weer nodig om mee te geven. De worstjes niet, maar dat refereert weer naar het stukje met een hongerige vriend boodschappen doen. En de chocolademelk pakjes hieronder zijn ook weer om mee te geven. De rest was meer om de voorraad bij te vullen en natuurlijk om volgende week mee te nemen.

vriend

En als laatste nog de zakken chips, waarvan de oven baked meer voor mij was en het stokbroodje kruidenboter voor Kenneth. Maar uiteindelijk staat er geen naam op. Onze milieuvriendelijke afvalzakken waren ook weer op, dus die moesten ook mee.

En zo hadden we weer alle boodschappen binnen. De schade van het boodschappen doen met Kenneth? €74,78. Maar, dit is inclusief de snacks voor de zaterdagavond en de huishoudelijke en verzorgingsartikelen. Qua weekboodschappen waren we €49,24 kwijt. Dat valt wel mee! Heeft jouw vriend/vriendin/man/vrouw dat ook?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 12, 2019 / 6:04 pm

    Opa doet graag boodschappen, ik hou er niet zo van, maar één keer in de week halen we samen de meeste boodschappen en de aanvullingen en verse groenten haalt opa op zaterdag.
    Het komt toch iedere week weer terug! Een fijne dag nog Kelly en de groeten aan papa, een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: