2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Boodschappen shoplog #2 vooral een gezonde boodschappenwagen

Boodschappen shoplog #2 vooral een gezonde boodschappenwagen

Het einde van de week is in zicht en zo had ik ook weer nieuwe boodschappen nodig. Het is in mijn ogen vooral een gezonde boodschappenwagen geworden. Veel groente en fruit, vers en voor in de diepvries. En, en, ik ging naar een andere winkel!

Dank jullie wel voor jullie reacties!

gezonde boodschappenwagen

Laat ik allereerst beginnen met een dank jullie wel! Een dank jullie wel voor alle reacties die ik heb gehad op afgelopen boodschappen shoplog. Zoveel reacties had ik eigenlijk niet verwacht en het heeft me ook hele nieuwe ideeën gegeven. Heel tof! En met die ideeën wilde ik uiteraard gelijk iets doen, dus besloot ik op aanraden van jullie een andere winkel te proberen. Ik ging naar de Lidl en voor een paar dingen naar de Plus!

Oh en houdt even in je achterhoofd, aankomende week wordt een aardappelen, groente, vlees en misschien een keertje wat anders week.

Een gezonde boodschappenwagen

gezonde boodschappenwagen

Voor aankomende week had ik vooral groente nodig en een zak aardappelen, het vlees lag namelijk nog in de diepvries van de afgelopen week. Dus ik koos ervoor om vooral diepvries groente te nemen. Makkelijk te doseren en aan te pakken. Daarnaast nam ik ook groente en fruit mee om te snacken. De aardbeien en de worteltjes om te snacken waren trouwens in de aanbieding, heel fijn! En de sinaasappelen die je ziet zijn perssinaasappelen.

gezonde boodschappenwagen

De diepvriesgroenten liggen samen met de rest dat ik kocht voor in de diepvries. Ik wil binnenkort weer broccolisoep maken en daarbij is stokbrood altijd erg lekker. En de loempia’s zijn voor bij een keertje nasi of een restje kantonese rijst. Kenneth stuurde mij te laat een appje of ik kroketten en bitterballen wilde meenemen, dus die nam ik mee bij de Plus samen met de Mora gehaktballetjes voor bij de kantonese rijst.

Brood dingen

Brood wilde ik eigenlijk online bij de Bakker Bart kopen, maar ik was te laat. Dus ik nam voor het weekend en de eerste werkdag zachte tarwe bolletjes mee en 2 triangelbroodjes om op te warmen. (Ik had nog Bartjes liggen en Engels brood in de diepvries, dus dit was meer vulling.) Om van de week nog brood te scoren en aan het eind van de week brood te bestellen. En ik nam shoarmabroodjes mee om binnenkort weer eens shoarma te maken.

En ik nam een pakje roggebrood mee voor Kenneth. Zelf heb ik er niet zo veel mee, maar Kenneth vroeg erom en dan nemen we dat natuurlijk mee.

Om mee te nemen en voor de voorraadkast

Uiteraard nam ik weer meeneemkoekjes mee, iets meer dan normaal, dat is voor mij het verleidelijke bij de Lidl. Ook om mee te nemen op de fiets voor als ik een hongerklap dreig te krijgen. Volgende week heb ik namelijk 2 keer 2 wijken, waarvan 1 dag een hele pittige wordt. Dus dan is het belangrijk om wel iets mee te nemen. En bij de Plus nam ik de yoghurt rijstwafels mee, die zijn trouwens net zo duur als bij de Lidl. Leuk om te zien!

Voor in de voorraadkast nam ik appelstroop mee, dat eet ik bij mijn ouders heel vaak omdat ik het thuis nooit heb. Nu zag ik het bij de Lidl staan en dacht ik “die gaat mee!”. De burrito kruidenmix en saus zijn om binnenkort weer Mexicaanse wraps te maken. Lekker!

Zuivel en broodvlees

Voor op het brood nam ik runder rookvlees en ham mee. De ham was ook voor de kantonese rijst die ik zaterdag maakte. En qua zuivel had ik uiteraard weer 2 pakken yoghurt nodig en Chocomel voor Kenneth.

En dat waren alle boodschappen voor komende week. Vooral een gezonde boodschappenwagen vind ik. Het enige wat ik nu nog moet halen is tandpasta en ik kocht trouwens ook nog een wc blok bij de Lidl. In totaal was ik €46,30 kwijt. Prima!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  mei 5, 2019 / 7:01 pm

  Dat zijn toch nog veel boodschappen, maar ook voorraad en dat is ook belangrijk, dan hoef je niet elke dag naar de winkel. Eigenlijk mis ik je vraag aan het einde van je verhaal. Fijne avond nog en groetjes van oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   mei 6, 2019 / 10:57 am

   Precies! Ja ik wist even geen vraag, dus dan maar even zo 🙂 Liefs, xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: