2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen bevat een Ben & Jerry’s pot!

Ben & Jerry's

Nou deze boodschappenwagen is uniek hoor! Er zit namelijk een Ben & Jerry’s pot in en dat komt bijna nooit voor. Daarnaast zit er nog allerlei lekkers in vanwege het paasweekend, dus laten we gauw gaan kijken.

Hoewel ik dacht de weekboodschappen mee zouden vallen werd het toch nog meer dan genoeg. Er waren wat dingen op en met Pasen wil je toch net wat uitgebreider ontbijten. Tenminste, ik vind dat leuk haha.  En zo kwam ik toch nog met een volle tas thuis. Maar laten we maar gewoon naar de precieze inhoud gaan kijken.

In de snoepkast

Voor in de snoepkast nam ik Brinky’s mee, zoals jullie denk ik wel weten, als meeneemkoekjes. De chips nam ik mee, omdat we bezoek kreeg en dan is iets op tafel kunnen zetten wel zo leuk!

In de koelkast

Voor in de koelkast nam ik mijn yoghurt mee en 3 soorten broodbeleg. palingworst, slagers achterham en kaas. Mij zul je alleen de ham zien eten, de rest ben ik geen groot fan van. Maar sowieso ben ik meer een zoete kauw haha.

In de diepvries

Voor in de diepvries nam ik Italiaanse groente mee. Daarmee maak ik ergens deze week pasta. Kenneth vroeg aan mij of ik wat meer vlees kon meenemen voor in voorraad, dus zo gezegd zo gedaan. Ik nam saucijzen mee, rundergehakt, speklapjes en boeren gehaktschnitzels.

In de voorraadkast

Qua brood nam ik wat meer mee. Het hele volkoren brood is voor naar het werk. De roomboter broodjes nam ik mee voor brunch. Ik wist namelijk  niet of onze gast mee wilde lunchen. Wij hadden nog niks op toen ik boodschappen ging doen haha. En dan had ik weer de stokbroden en wat croissantjes voor in de paasochtenden.

In de voorraadkast moest de cola aangevuld worden, de meeneempakjes zuivel en de koffie. Daarvoor werd ik gebeld, want we hadden nog maar een pad haha. Tja, dan moet je weer een zakje meenemen. De sinaasappelsap was voor het paasontbijt.

De potten HAK

De potten HAK waren vanaf zondag in de aanbieding bij de Plus. Dus ik vulde weer mijn potten groente aan, want dat was alweer nodig! Zo nam ik 2 potjes van  bonenmix , rode kool met peer, witte bonen in tomatensaus en gesneden bonen mee. En ik nam in hetzelfde moment boodschappen doen nog een potje pindakaas, brood en een zakje aardappelen mee.

Ben & Jerry’s
Ben & Jerry's

En save the best for last! Van opa en oma had ik afgelopen week niet alleen hemelse modder meegekregen. Ik kreeg ook een waardebon van de postcodeloterij. Op hun lot was namelijk Ben & Jerry’s ijs “gevallen”. Heerlijk ijs vind ik het, maar veel en veel te duur. Dus kopen gebeurt eigenlijk nooit, heel sporadisch als ik met geld durf te gooien haha. Ik nam met veel plezier de salted caramel brownie mee, daar was ik erg nieuwsgierig naar. En hij is zalig! Het is alleen zo jammer dat scheppen in die pot zo lastig gaat. Ik kon er een bolletje uit halen met heel veel moeite, zelfs mijn lepel verboog. Maar door die kleine beetjes doe je er wel langer mee en de smaak is heerlijk. Ik voelde mij een enorme bofbips met de Ben & Jerry’s!

Naast de boodschappen haalde ik ook weer wat verzorgingsproducten bij de Kruidvat en Op is Op shop. Daar was ik voor €11,- aan spullen kwijt. Bij de Plus was ik de eerste keer €33,57 kwijt en de 2e keer boodschappen met potten HAK die ik later haalde waren voor in totaal €10,10. Dus het totaal was weer iets meer dan normaal, helaas! Maar goed, soms heb je voorraad nodig. Ik was al blij dat ik drukte overleefd had, was het bij jou ook zo druk, of had je het beter getimed?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 2, 2018 / 12:00 pm

  wat een gesjouw met die boodschappen, maar je hebt het weer mooi voor mekaar gekregen. Ik hoop vooral dat je ook fijne paasdagen hebt, maar daar ziet het wel naar uit. Geniet er nog van, liefs oma xxx

 2. Dorothé
  april 2, 2018 / 1:01 pm

  Die drukte, hopeloos hè
  Overal hetzelfde zei je al. Nu nog even lekker lang weekend vieren. Met een zonnetje bij Fortuna. Heel benieuwd xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: