2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Budgettip: make-up pallet Action

make-up pallet

Het is weer tijd om iets nieuws te proberen, de budgettip! Een tijdje geleden stuitten we namelijk op een leuk make-up pallet bij de Action. Maar ja is het wat?

Het make-up pallet

Het is zeker wat! Kijk als ik iets van make-up zie bij de Action dan twijfel ik een beetje over de kwaliteit. Maar we kwamen het tegen en we wilde het graag proberen. Alleen al omdat de verpakking er erg leuk uit zag. Wat de inhoud zou zijn, daar kwamen we pas later achter.

Het make-up palletje bestaat uit 2 delen. De bovenkant heeft een spiegeltje. De onderkant bestaat uit 9 kleuren oogschaduw, 2 blushes, 2 highlighters en 2 lipglossjes. Super handig. En waar Mandy laatst achter kwam.. Het is een palletje waarmee je 2 looks kunt maken. Gala en dagelijks, maar combineren kan natuurlijk ook. Want dat doe ik haha.

Swatches

Ik heb alles geswatched en wat mij opviel was dat het vooral behoorlijk wat pigment bevat. De oogschaduw, highlighters en blush dekken allemaal erg goed, wat fijn is, want dan heb je niet zo’n dun nep laagje. En ook de kwaliteit bevalt me wel, het is niet extreem brokkelig. Het blijft goed zitten. 

Enige minpuntje vind ik de lipglossjes, super leuk, maar geven alleen een glansje en na een slok drinken is dat ook weg. Maar ze zijn wel echt super leuk voor erbij. En het idee vind ik tof.

Budgettip ?

Jazeker ! Voor iets minder dan 3 euro heb je dit super leuke make-up pallet op zak. Niet te groot, dus makkelijk mee te nemen en van een leuke kwaliteit. Ik hoop dat ze er nog genoeg hebben, want in Roermond gingen ze volgens mij best hard. Dus een kijkje en een probeersel waard!

Wat denk jij van make-up bij de Action?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  augustus 22, 2018 / 6:54 pm

  Kelly, daar kan ik je geen antwoord op geven. Ik heb altijd op moeten letten met make-up i.v.m. allergische reacties. En lippenstift, wat je zo gauw wegdrinkt, zou ik echt niet aan beginnen. De prijs is wel erg gunstig, het daagt uit om te proberen. Nog een fijne avond Kelly, groetjes oma xx

 2. José
  augustus 22, 2018 / 10:32 pm

  Ik heb wel eens een mascara en wenkbrauwpotlood bij action gekocht en was er tevreden over. Action is goedkoop dus je doet niet zo snel een miskoop. Gr xxx

 3. Tante Chris
  augustus 23, 2018 / 9:23 am

  ik zelf gebruik bijna geen make-up is irritant voor mijn ogen maar het ziet er leuk uit gr Tante Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: