2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bullet journal spread voor juni

spread

Zoals jullie inmiddels wel weten heb ik naast bloggen ook nog het bullet journallen als hobby. Voor de maand juni heb ik weer een spread gemaakt en die wilde ik graag laten zien. En ik heb nog een leuke tip!

Scrapbook pagina’s

Naast de gewone dagindelingen heb ik ook nog een soort scrapbook pagina’s. Die vind ik het allerleukst om te maken. Gewoon met foto’s en plaatjes een mooie pagina creëren.

Hierboven ben ik erg trots op! Ik vind de donuts heel gezellig uit zien. En rechts staat het dreamteam op de foto. Hierover heen zit een folie met hartjes erin die kunnen bewegen. Ik zal heel binnenkort een DIY hierover maken.

Links zie je natuurlijk onze knap binkie. De dag dat hij zijn stoeltje kreeg en het 2e tandje werd ontdekt. Rechts zie je een leuke quote in combinatie met een tof plaatje dat ik uit een tijdschrift knipte.

Links staat een super grappig stripje uit Princess and the Frog. En rechts begint juni.

Spread voor juni

Voor juni wilde ik gewoon lekker kleurrijk en een beetje het thema foto’s. Dat leek me een gezellige en mooie combinatie voor de maand.

Links maakte ik weer een zakje met sprinkles die bewegen en een toffe quote. En rechts kan ik weer mijn mooie dingen van de dag opschrijven. Week 23 heeft dus een beetje een cupcake foto thema.

Week 24 heeft een mooie quote in de vorm van een foto. En smile refereert natuurlijk ook naar lachen voor de camera. En de winnie the pooh is in de vorm van een cameraatje. Voor de rest is het vooral een gezellig geheel en lekker kleurrijk.

Week 25 vind ik ook heel tof. Cookiemonster met paars, roze en blauw. Stiekem ben ik best trots op deze pagina, omdat het naar mijn mening echt een geheel vormt. Het past allemaal bij elkaar.

En week 26 heeft een rood thema met Winnie the Pooh. Het heeft weinig te maken met foto’s, maar ik wilde dit plaatje graag verwerken. Gewoon gezellig! En ook het lettertype dat ik heb geprobeerd te maken rechts vind ik best tof!

En dat was mijn bullet journal spread voor de maand juni met nog wat leuke extra’s. Klik hier als je die van mei wilt zien. Binnenkort deel ik een leuke DIY en ik zal ook eens mijn favorieten spullen voor het bullet journallen delen. Bullet journal jij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 29, 2018 / 8:33 am

    Kelly, de duizendpoot. Schrijven, tekenen, versieren fotograferen, teveel om op te noemen, maar je verveelt je ook bijna nooit! Succes verder en een fijne (warme) dag. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: