2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bullet journal update + handlettering

handlettering

In mijn doelen voor maart stond dat ik meer van mijn oude hobby’s wilde uitvoeren. Nu heb ik er afgelopen maand ook een nieuwe hobby bijgekregen ! Laatst deelde ik al de unboxing van mijn bullet journal en mijn ideeën over handlettering, en vandaag geef ik je een update! 

Tekenen

Het is niet te geloven, maar ik ben weer aan het tekenen geslagen ! Wel hele simpele minimalistische dingen, maar hey ik doe het wel weer ! En ik vind het nog leuk ook. Zo tekende ik bovenstaande boekenkast waarin ik alle boeken schrijf die ik (nog) wil lezen. En zodra ik dat heb gedaan kleur ik het boek in. Er staan al 3 boeken in, maar begonnen ben ik nog niet. Ga ik in de meivakantie doen!

Plakboek

Rechterpagina

Linkerpagina

Dat ik Beauty and the beast een hele gave film vind, zal inmiddels wel duidelijk zijn. En daarom maakte ik ook een aparte pagina daarvoor in mijn bullet journal. Hij past namelijk bij mijn lijst van films in de bioscoop die ik graag zou willen zien!

Handlettering

Het allerleukste aan mijn bullet journal vind ik wel het handletteren. Op iedere pagina probeer ik de mooiste letters te maken. Van basic schoolletters tot de letters die je in kranten tegenkomt. Ik probeer het allemaal uit, en wat is dat leuk om te doen! Hetzelfde als wanneer je aan het designen bent op de computer. Ik vind het echt heerlijk om te doen en kan er uren mee bezig zijn.

April

Voor april had ik buiten de doelen die ik met jullie heb gedeeld ook wat andere ideeën. Die heb ik in mijn bullet journal verwerkt om af te kunnen vinken. Ik wil er ook nog een planner bij gaan maken, maar of ik dat nog voor elkaar krijg voor het einde van deze maand is de vraag. Maar dan is hij goed voor volgende maand! Dat is het leuke eraan, je doet wat je wilt, wanneer je wilt en waar je wilt. Ideaal, en goed op te zoeken in de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave

Ik vind het echt heerlijk om weer lekker creatief bezig te zijn buiten mijn laptopje om! Zijn jullie creatief of hebben jullie andere hobby’s waar je zo uren in kan steken?

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  april 18, 2017 / 8:21 am

  handlettering viel me op, leuk is dat. Op de basisschool mocht ik van het hoofd van de school alleen maar schuin schrijven, en niet rechtop ( wat toen nieuw was) omdat ik anders m’n goeie handschrift zou verknoeien. Later heb ik ook vaak handschriften van anderen bekeken, die wel rechtop hadden leren schrijven (broers en zussen) en daarmee heb ik mijn handschrift verbeterd (vond ik zelf). Heel veel succes met je hobby’s en nog een fijne vrije dag! oma xx

  • Ballontraebay
   april 18, 2017 / 8:26 am

   Leuk is dat he ! U handschrift is goed te lezen, dus dat is goed haha. Dank u wel ! XX

 2. juli 20, 2017 / 9:43 pm

  Ik heb ook een bullet journal, zat te twijfelen om daar over te bloggen maar jij doet dat dus ook! Ik ga zaterdag gelijk even een paar fotos schieten in mijn bullet journal!

  • Ballontraebay
   juli 20, 2017 / 9:45 pm

   Zeker doen! Alleen maar gaaf om elkaar te inspireren. Ben benieuwd, ik zal je blog in de gaten houden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: