2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Chocotijd op Instagram

Chocotijd op Instagram

Het is woensdag en dan gaan we normaal gesproken de keuken in. 
Maar dit keer heb ik een ander leuk nieuwtje voor jullie. 
Ik ben naast het Instagram account van Bij Zus nog een account begonnen genaamd Chocotijd!
En wat het inhoud deel ik graag met je in een blog.

Tijd voor Chocolade

Het idee voor Chocotijd is ontstaan met het brainstormen over Instagram. Een Instagram profiel draait over het algemeen het beste wanneer je het hebt over 1 bepaald ding. Of gericht naar een bepaalde niche. Bij Zus is behoorlijk breed, mijn niche is de vrouw van mijn leeftijd. En daarboven en eronder is meer dan welkom. Maar de onderwerpen zijn ontzettend uiteenlopend, want ik vind veel heel leuk.

Het leek me leuk om een Instagram te starten waarbij het om een onderwerp draait. En daarbij kwamen we uit op chocolade. Ik ben gek van chocolade in welke vorm dan ook en echt een Nederlandse miniblog puur over chocolade bestaat volgens mij nog niet. Dus zo gezegd, zo gedaan, een nieuwe uitdaging. Ik had alleen een naam nodig en die was eigenlijk zo bedacht! Vroeger hebben mijn zusjes en ik namelijk een aflevering gebrouwen á la koffietijd, maar dan Chocotijd. Het was zo ontzettend leuk en de herinnering eraan nog leuker. Dus zet ik het voort in het klein op Instagram.

Wat lees je dan op Chocotijd?

Op Chocotijd kom je allerlei dingen tegen met chocolade. Van een mok warme chocomel met een leuke herinnering tot een recept voor chocolade oreo bonbons. Of inspiratie voor pannenkoeken met Nutella en aardbeien of lekkere zondagse ontbijtjes. Toffe quotes of hotspots deel ik ook graag met je. Zoals ik al zei, het is een miniblog met mini verhaaltjes of recepten. Lekker, geen overdreven spam en gewoon een dagelijkse Nederlandse dosis chocolade!

Hoe kun je chocotijd volgen?

chocotijd

In feite kun je Chocotijd alleen volgen via Instagram op je telefoon of tablet. Hierdoor kun je ook liken of reageren. Maar je kunt de dagelijkse updates ook volgen via de speciale pagina op Bij Zus. En bij interesse wil ik er ook een Facebookpagina voor aanmaken.

Ik vind Chocotijd een hele leuke toevoeging op mijn Bij Zus kanalen.
Tenslotte is dat online kopje thee ook regelmatig een online kopje chocolademelk.
Lijkt het je leuk als ik ook een Facebook pagina aanmaak dan laat het me hieronder weten! 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 20, 2019 / 6:00 pm

    Kelly, zeker doen als je het zelf leuk vindt. Altijd het proberen waard. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: