2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Christopher Robin de film

christopher robin

Christopher Robin is een soort vervolgfilm op het verhaal van Winnie the Pooh. Een van mijn favoriete Disney figuren. Deze moest ik dus wel zien, maar is hij het kijken waard? 

Winnie the Pooh

Laat ik beginnen bij het begin. Voor degene die Winnie the Pooh niet kennen, wat mij praktisch onmogelijk lijkt, een kleine uitleg. Winnie the Pooh is een knuffelbeer van Janneman Robinson, in het Engels Christopher Robin. Samen met Winnie the Pooh en zijn vrienden beleeft Christopher Robin allerlei avonturen in het Honderd Bunderbos. Het gaat vaak maar over hele simpele dingen, zoals Pooh’s liefde voor honing, maar het zijn verhalen die je meeslepen. Ze nemen je mee in de fantasie en laten jou ook fantaseren. Het zijn ook eigenlijk altijd verhalen met een mooie afloop en een positieve kijk. En wie houdt er nou niet van een schattige gele beer met een veel te kort rood truitje en een honingpot.

Christopher Robin

Hoe dan ook, toen ik de reclame voorbij zag komen dat er een soort vervolgfilm kwam, was ik gelijk enthousiast. Ik moest en zou hem zien. Dat lukte! En het heeft me meegesleept van begin tot eind.

Het gaat erover dat Christopher Robin naar een kostschool gaat en verder opgroeit. In die jaren vergeet hij zijn fantasie en vergeet hij hoe het is om te leven. Hij heeft een mooi gezin, maar heeft amper tijd om er tijd mee te spenderen, want hij moet werken. Als ze dan samen eindelijk een weekend naar het vakantiehuis hebben gepland, blijkt dat hij ook dat weekend moet werken.. En dan gebeurt het ongewone.. Hij komt Winnie the Pooh tegen in het park. Ze gaan zoals vanouds op avontuur en daardoor komen Pooh en zijn vrienden ook in Engeland terecht.. En wat er voor de rest gebeurd laat ik over aan onderstaande trailer!

Geloof mij als ik zeg dat het een geweldig leuke film is en eentje die je zeker moet kijken. Het neemt je mee van begin tot eind. Laat je eigen fantasie weer tot leven komen en als extra geeft het je een lading quotes waarmee je een hele week kan vullen. Het geeft je een feel good gevoel, laat je lachen en huilen, precies zoals ik van Winnie the Pooh gewend ben. 

Vanaf 12 december ligt hij in de winkels en is hij overal te bestellen! Bij mij staat hij in ieder geval op het verlanglijstje voor Kerst. Zodat ik hem nog vaak genoeg kan kijken in mijn Pooh badjas. Want iedereen heeft een beetje Pooh nodig in zijn leven, toch?!.

christopher robin

Ik hoop dat ik je enthousiast heb weten te maken om even mee te gaan naar het Honderd Bunderbos! Of ben je er al geweest met Christopher Robin?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

P.s. dit artikel is NIET gesponsord, wel is er een afflicatielink in verwerkt.


Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 6, 2018 / 12:18 pm

    jij was al weer vroeg bezig. Wel een heel ander verhaal! Leuk voor jongeren, maar goed beschreven!! Succes Kelly en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: