2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – brief aan mijn 35 jarige ik

35

Een brief aan mijn 35 jarige ik, dat leek me wel eens leuk om te schrijven. Over 13 jaar kan ik dan lezen of het me gelukt is.. Aangezien er veel een brief aan hun jongere ik hebben geschreven leek het me leuk om het anders te doen. Een brief aan mijn oudere ik met alles wat ik voor me zie in de toekomst!

35

Lieve Kelly,

35 alweer.. jeetje wat wordt je oud ! In deze brief vertel ik je als 22 jarige wat ik voor je in de toekomst gepland heb. Hopend en zoekend naar een manier om dit ook waar te maken. Ik hoop dat je je in deze brief kan herkennen, dat het je is gelukt, en dat je nog meer mooie doelen hebt!

Laat ik je het maar gewoon op een manier vertellen zoals ik denk dat het allemaal gaat lopen. Het is nu 2016, oudejaarsavond. Voor 2017 heb je de planning om van Ballontraebay een mooie goed lopende website te maken. Te zorgen dat je over gaat naar leerjaar 4. Weer een mooi jaar er van gaat maken samen met Kenneth en ook nog een bezoekje aan Engeland. En bovenal wil je weer lekker in je vel zitten.

In 2018 hoop ik dat jullie een hond hebben, een Basset Hound, met de naam Bennie. Een mannetje of vrouwtje maakt niet uit. Alhoewel mij de naam Fleur inmiddels in het hoofd is geschoten en stiekem lijkt me dat ook wel een leuke naam. Ik hoop dat hij/zij er nu nog steeds rond rent, en dat je mij kan vertellen wat de naam is geworden.
liefde voor vrachtwagens
Ook hoop ik voor je dat je vanaf 2017 een mooie stijgende lijn in Ballontraebay ziet gaan, dat je van je hobby je baan gaat maken en daar op en top van geniet.

Daarnaast is het de bedoeling dat je je vrachtwagen rijbewijs gaat halen. Ik weet nu nog niet hoe, maar ik hoop dat jij me dat wel kan vertellen. Het zou tof zijn als je dat part-time kan doen, of een dag in de week, en nog 2 dagen op kantoor. Ik weet het niet, maar helemaal weg uit de transport en logistiek is mijn idee nou ook weer niet.

Kenneth wilt niet trouwen, dat is mij al duidelijk gemaakt. Maar misschien heeft hij je inmiddels wel gevraagd, of heb je de trouwring al om. Dat zou gaaf zijn. Daarnaast gun ik je dat jullie al papa en mama zijn van 1 of 2 kindjes. En dat dat “soepel” is verlopen, met niet teveel kleerscheuren. Maar daar hebben we nu eenmaal niks over te zeggen!

Jullie huis is jullie paleisje en mijn beeld is echt dat het paleisje alleen nog maar mooier gaat worden. Is dat inmiddels ook gelukt ? Is de badkamer inmiddels ook vernieuwd ? En ooh dat gebakje van jou, die blauwe auto, wanneer heb je die kunnen vervangen naar wat groters ? Hopelijk heeft hij je een hele lange tijd veel plezier gebracht ! In die 2 maanden dat ik hem nou heb ben ik er heel gelukkig mee. Een van de beste dingen van 2016 kan ik je vertellen.

Nou Kelly, we hebben wel weer genoeg gekletst! Ik ga mij langzamer zeker bij papa, mama, Kenneth, Jordy, Mandy, Jill, Tante Tilly en Oom Dave voegen. Nog een paar logjes schrijven en dan zijn we klaar voor het nieuwe jaar!

Dikke knuffel, en de groetjes van je 22 jarige zelf,

Kelly

Misschien een beetje vreemd om te delen, maar het hoort bij mij en ook bij een starter. Een starter heeft dromen en doelen, en die mogen gedeeld worden ! Wat zijn jullie doelen/dromen in de komende 13 jaar ?

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 11, 2017 / 7:16 am

  Over 13 jaar?
  Ben ik 61 jaar, hoop dat ik dan kan vertellen dat ik mijn boeken af heb, misschien wel meer, mijn boek een scenario is voor een film met merchandiselijn en dat ik mijn studie heb afgerond en heb kunnen omzetten naar een baan. Deeltijd cockers trim, maar bovenal in gezondheid met je papa kan genieten van de mooie dingen van het leven (Engeland en Italië bezocht te hebben) en kunnen genieten van onze kids in het bijzonder.
  Blijf trouw aan je dromen, en je maakt ze waar
  Xxx

  • Ballontraebay
   januari 11, 2017 / 12:24 pm

   Mooie plannen mama ! Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: