2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Kantoorvolk

kantoorvolk

Die van kantoor, dat kantoorvolk, je weet wel, die wat iedere middag over het industrieterrein lopen. Juist, die ! Ik lachte ze te tot verkort keihard uit. Wie gaat er nou met zijn appeltje en een lading collega’s over een industrieterrein wandelen ? Ik hoor daar nu dus bij..

kantoorvolk
Laat ik bij het begin beginnen. Regelmatig ga ik mee op de vrachtwagen, voor de gezelligheid en omdat ik het zo machtig mooi vind. Hierdoor kom je eigenlijk 9 van de 10 keer op een industrieterrein terecht. Rond de klok van 12 loopt er standaard een menigte langs die pauze heeft en met de bammetjes aan het lopen is. Ik begreep dat niet. Mij leek het heerlijk om even in de kantine te zitten of gewoon achter het bureau wat anders te doen.

Nou lopen mijn pauzes op stage eigenlijk altijd anders. Ze zijn niet echt pauze te noemen, en een kantine hebben ze niet. Dus bleef ik achter mijn bureau doorwerken of ik ging even googlen. Maar toch blijf je dan aan het werk.. Maar in mijn eentje buiten gaan wandelen, nee, daar pastte ik toch echt voor. Tot dat..

Het begon met een migraine aanval die ik laatst had op stage. Ik was er goed beroerd van, maar naar huis toe gaan was voor mij geen optie. Dus ik besloot toen het wat beter ging de jas aan te doen en even naar buiten te gaan. Ik liep richting tankstation voor een flesje cola, dan had ik namelijk een win-win situatie. Zuurstof en cafeine, de ideale combinatie voor na een migraine aanval. En dat beviel dus eigenlijk erg goed. Het was een soort van breekpunt, de dagen leken hierdoor wat korter. En de zonne-energie is goed voor mijn brein.

Hierdoor wandel ik dus als het even kan elke dag een stukje. Meestal de straat op en neer, maar dat is prima! Ik hoor nu ook bij dat wandelend kantoorvolk, maar wel die wat genieten van een vrachtwagen die voorbij raast.

xxxkelly

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  december 3, 2016 / 7:07 am

  leuk stuk en zo kom je er achter wat goed voor je is! xx

  • Ballontraebay
   december 3, 2016 / 9:24 pm

   Klopt oma! Xx

 2. c van Zantvoort
  december 3, 2016 / 3:15 pm

  heel goed van je en mooi verwoord goed geschreven trouwens pluim voor je

  • Ballontraebay
   december 3, 2016 / 9:24 pm

   Dankjewel !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: