2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Mijn familie

familie

Mijn familie is een van de dingen waar ik het meest trots op ben! Hoe de banden bij ons verweven zijn is onbeschrijfelijk eigenlijk. Het is zo gaaf om te zien hoe we voor elkaar klaar staan en elkaar steunen door dik en dun.

familie

Neem nou het overlijden van Marilyn. Binnen een uur was iedereen bij mijn ouders en zusje. Zo’n soort dingen gaan we met z’n allen doorheen. Of op een moment dat er iemand wat vervelend mee maakt. Er worden gelijk van alle kanten ideeën geopperd om het op te lossen. Ze staan nog net niet met z’n allen bij je om de boel te regelen.. Alhoewel ik ze er wel voor aan zie.

Onze band is ook ijzersterk. Ik weet nog dat we met z’n allen bij een dokter waren. Dat was nog toen we met z’n vijven waren. De beste man kwam er met geen breekijzer tussen. En raar dat ze dat vonden! Maar dat begrijp ik ook wel. En nu met Kenneth en mijn schoonbroer erbij zouden ze gillend weg rennen. Ik weet dat het bij lange na niet vanzelf sprekend is hoe de band tussen ons allen is. Ik heb het van dichtbij gezien, zoiets is er niet zomaar en ook niet bij iedereen. Daar mag je best dankbaar voor zijn! Maar het vergt ook veel samenwerking, en vooral open en eerlijk zijn, als je het mij vraagt is dat stap 1. Maar ook heel veel liefde !

familie

De basis bij ons is nog altijd mijn ouders. Standaard als er iets is, vrolijk of niet, iedereen komt naar mijn ouders toe. Afgelopen zomer zaten we met z’n allen aan de eettafel te computeren.. Je kunt het bijna de boomhut noemen. Je komt er altijd terug! Een idee wat mij heel veel warmte geeft.

Ik mag gelukkig ook zeggen dat het contact met mijn schoonouders ook heel fijn is. Als er iets is kan ik ook hen altijd bellen. En ook zei staan klaar bij het minste of geringste. En ook dat is niet vanzelfsprekend !

Wat ik eigenlijk met dit logje wilde zeggen weet ik niet. Ik weet wel dat ik apetrots ben op mijn familie! Ze zijn de rots in de branding al doe je de domste dingen. We staan klaar voor elkaar en dat is meer waard dan wat dan ook! Het is fijn om een back-up te hebben ! En dat gun ik iedereen! En hoop ik later ook mee te mogen geven. Die ene plek waar je altijd vertrouwd bent en altijd terug kan keren en waar iedereen van je houdt.

Dankjewel voor de foto’s Mandy!

 

Volg:

4 Reacties

 1. marlies
  januari 26, 2017 / 9:11 am

  Super hoe je dat allemaal verwoord Kelly en ja, het is niet allemaal vanzelfsprekend zo’n familieband, maar wel heel fijn als je zoiets hebt. Koester het maar……liefs vanoet Zitterd xxx

  • Ballontraebay
   januari 26, 2017 / 10:45 am

   Dankjewel! Doe ik zeker ! Xxx

 2. Mandy
  januari 26, 2017 / 10:21 am

  hihi ikke ben het met je eens ☺❤ hihi major love!!

  • Ballontraebay
   januari 26, 2017 / 10:45 am

   Indeed!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: