2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – verzameling van notitieboekjes

notitieboekjes

Notitieboekjes, je hebt ze in alle soorten en maten, sterker nog, ik heb ze ook in alle soorten en maten. Ik heb een soort van verzameling opgebouwd aan notitieboekjes. Zo erg dat ik er eigenlijk geen meer mag kopen en Kenneth standaard zegt “alweer?!”, maar mijn visie is “je kunt er nooit genoeg hebben!”..

notitieboekjes

Mama kocht vroeger altijd al boekjes en schriftjes, wij vonden dat leuk om te hebben! Meestal kochten we ze bij de action ! Daar had je er dan een paar van Disney voor bijvoorbeeld 1 euro. En dan begon je daar natuurlijk weer vlijtig in te schrijven. En dan sorteerde ik ze weer netjes op formaat op mijn bureau. Want dan leek het voor mijn gevoel op een kantoor en dat vond ik heel ruig.

Het is me alleen opgevallen dat in al die jaren dat ik notitieboekjes heb ik er nooit een vol heb geschreven. Iedere keer als ik weer wat nieuws bedacht pakte ik er een nieuw notitieboekje bij, of kocht ik er een nieuwe bij. En zo is mijn verzameling ook eigenlijk gegroeid. Dan is die ene toch net weer leuker dan de ander. En verse boekjes zijn ook het fijnst om in te schrijven.

Laatst kocht ik een nieuwe bij de Action. De blauwe hierboven. En tot nu toe vind ik dat het fijnste notitieboek tot nu toe. Hij heeft namelijk de mogelijkheid voor een datum en dat is handig als ik blogplanningen of iets dergelijks wil maken. Dus daar wil ik er nog meer van gaan kopen. (Maar goed dat Kenneth dit niet leest!).

Ik moet nog naar de tandarts voor een gaatje te vullen, maar daar heb ik tot nu toe nog niet voor gebeld. Ik zie dat namelijk niet zo zitten. Maar nou bracht mama me dus op het idee om het maar gewoon te doen. En dan haal ik als “beloning” gewoon nog een notitieboekje. 2 vliegen in 1 klap, tandarts check en een geldige reden om nog een notitieboekje te kopen. Hilarisch toch!

Zijn jullie ook van de notitieboekjes ? Of totaal niet ?

Volg:

4 Reacties

 1. Marushi
  februari 7, 2017 / 1:42 pm

  Ik heb ook ontzettend veel notitieboekjes. Komen altijd wel van pas haha.

  • Ballontraebay
   februari 7, 2017 / 5:14 pm

   Inderdaad haha!

 2. oma
  februari 7, 2017 / 5:10 pm

  ik heb wel genoeg mogelijkheden om notities te maken, maar gezien m’n leeftijd is het beter om te proberen het te onthouden. Kelly, het is wel leuk, dat je jezelf een beloning bedacht hebt voor de gang naar de tandarts, het komt me ook bekend voor! xxx oma

  • Ballontraebay
   februari 7, 2017 / 5:16 pm

   Ah oma, als u gewoon onthoud waar het notitieboekje ligt heeft u 2 vliegen in een klap 🙂 De credits gaan naar mama voor het idee haha! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: