2   27
10   32
7   34
0   26
4   40
8   26
10   58

Creatief- Ergens boven de wolken

wolken

Lang, lang geleden had ik tekenen op het VMBO. En in mijn examenjaar maakte ik een eindwerk wat mij wel leuk leek om te delen. Ik neem jullie mee boven de wolken, een soort van tenminste haha.

De Landrover

Zoals je ziet zitten we in de auto, een Landrover om precies te zijn. Dat was namelijk de auto die we 5 jaar geleden hadden. Echt een van mijn favoriete auto’s die papa en mama hebben gehad, als je de garage ellende niet mee telt haha. Ik droomde er ook altijd van om daar in te kunnen rijden, maar dat is er nooit van gekomen. Hij was namelijk eerder weg dan ik mijn rijbewijs had haha.

De motor

De motor met rijder is een bekende van me. Een van Kenneth’s beste vrienden. Hij overleed 6 jaar terug door een motorongeluk. Heel naar en iets wat er toen best bij mij in sloeg. Ter herinnering vond ik het mooi om hem er in te verwerken. Dus met een lichtbox trok ik hem over en zo stond hij dus bijna precies op de brug. Hij verongelukte ook op een brug, dus dat was een dubbele lading.

De vlinders

De vlinders staan voor mijn overleden opa en oma, en die jongen. Soms heb ik het idee dat de vlinders die heel dichtbij komen, hun zijn. Ik vond het wel mooi om opa en oma ook in mijn eindwerk te verwerken.

Ergens boven de wolken

wolken

Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik er echt wel trots op was ! Het was pittig met al die kleine proefjes die je moest doen en het bewijzen dat je idee goed is. Maar leuk was het wel, ik denk ook dat dit echt wel mijn favoriete werk is van dat jaar! Eigenlijk is dit werkje meer alsof je rijdt door ergens boven de wolken. Het is maar net hoe je het bekijkt haha.

Het is echt lang geleden, ongeveer 5 jaar, maar ik vond het leuk om met jullie te delen! Ik kwam ze laatst tegen nadat ik ze nog niet zolang geleden mee naar huis had genomen. Houden jullie van creatief bezig zijn?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 19, 2017 / 7:30 pm

  Creativiteit is breinvoeding. Een dag niet getekend is een dag niet geleefd.
  Meis een heel mooi stuk werk. Wordt tijd voor een lijst. Mensen met een gouden randje xxx
  Ze vliegen met je mee

 2. oma
  september 20, 2017 / 8:37 am

  Ja Kelly, goed voor een kunst-stuk! Mooi gedaan en de uitleg maakt het indrukwekkend! En dan na jaren! Het tekenen zit ook in de familie, probeer dan toch maar elke dag te tekenen! Groetjes oma xx

 3. Tine Gansner
  juli 18, 2023 / 7:41 pm

  Ha Kelly, een leuk stuk, maar ik denk dat het niet compleet is, op die lege stukken zouden waarschijnlijk foto’s moeten staan, denk ik. Of ik doe iets verkeerd!
  Een fijne avond nog en groetjes van opa en oma xxx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.