0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Youtube| Cupcakes bakken en klets video

cupcakes

Hij is wat later dan gepland, maar ook vandaag is er weer een nieuw artikel! Dit keer niet zomaar een artikel, maar er zit ook een kletsvideo bij. Ik maakte vanmiddag cupcakes en ondertussen had ik de camera aan staan. Kijk je mee?

Nieuwe video

cupcakes
In mei maakte ik voor het laatst een video. Dat was een weekvlog, en hoewel ik het onwijs leuk vond om te maken liet ik het daarna toch weer links liggen. Je vraagt je tenslotte altijd af of het wel gewaardeerd wordt, zo’n video. Als je een filmpje maakt doe je dat niet alleen voor jezelf, je vindt het ook leuk als er mensen naar kijken. Dus ja, ik liet het weer even voor wat het was. En vandaag had ik er zin in, dus pakte ik de camera er weer bij en kletste ik een eindje weg. Het is een hele random video geworden, waarvan ik hoop dat je hem leuk vind!

Cupcakes bakken en kletsen

Een vervolg?

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd of jullie dit soort filmpjes en wellicht vlogs ook leuk zouden vinden op Ballontraebay! Over een dikke week gaan we naar Engeland en ik vind het hartstikke leuk om op film te zetten. Dat ga ik denk ik sowieso doen. Maar nu ben ik benieuwd of het jullie leuk lijkt als ik de video dan ook met jullie deel? En lijkt het jullie leuk als er meer filmpjes op Ballontraebay verschijnen? Laat het me weten in de poll hieronder!

[poll id=”3″]

Als er niet zoveel animo naar is dan hou ik het zoals ik in de video al zei op de huis tuin en keuken video’s voor thuis. Anders lijkt het me wel leuk om meer met jullie ook door middel van video’s te gaan delen. Nooit zoveel als geschreven teksten, dat vind ik gewoon fijner. Maar misschien wel leuk voor erbij!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze cupcakes en kletsen video vonden, en ik hoop dat jullie ook de poll in willen vullen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 5, 2017 / 9:25 pm

  Doorgaan echt doorgaan. Dit is heel leuk. En vooral levendig blijven kletsen. Arm gebaren? Prima!blijf jezelf alsjeblieft. Dit is levendig .
  Xxx #proudmama

 2. Ger
  oktober 5, 2017 / 11:47 pm

  Leuk doorgaan zeker gewoon je zelf blijven greetz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: