0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Een terugblik in het dagboek: 8 november 2015

8 november

Aangezien ik nog steeds heel druk ben met school heb ik vandaag een dagboek uit de oude doos genomen. En niet zomaar eentje, nee het is een voorloper op de 365 plates van nu! Namelijk de 365 days of Kelly! Ik neem je mee naar 8 november 2015..

8 november

Dagboek: 8 november 2015

Goedenavond ! Nou de zondag is ook weer voorbij gevlogen, zeg ! Vandaag waren we weer vroeg op, we gingen naar Venlo, naar de verjaardag van een tante en voor de rest deden we gewoon rustig aan! Dus ik neem jullie maar gewoon weer gezellig mee 🙂

Toen was ik nog 20 ! Tijd gaat snel haha.

RC Modelbeurs

  • Om 20 voor 9 werd ik al een keer wakker, en om half 11 stond ik maar gewoon op. Ook om het feit dat we om 11 uur hadden afgesproken met papa.
  • 10 over 11 haalden we papa op en gingen we naar een RC modelbouwbeurs in Venlo. Kenneth en papa hebben de hobby om met radio bestuurbare nitro auto’s te rijden. Maar mij leek het gewoon gezellig om mee te gaan, dus zo gezegd zo gedaan. En eigenlijk vond ik het zelfs nog wel leuk. Een drone met camera werd gedemonstreerd, een grote helikopter werd aangezet maar mocht niet vliegen, en er was een baan met rc trucks. Dus daar heb ik best wel lang staan kijken, want dat vind ik nog het leukste om te zien. Lichtjes, geluidjes etc. Prachtig!
  • Rond 1 uur reden we terug, na een pitstop bij de gele m voor een paar kipnuggets als lunch reden we binnendoor naar huis.

Verjaardag

  • Terug thuis pakte ik het cadeautje in voor de tante van Kenneth, dat ik gisteren kocht en toen gingen we naar haar toe. Het was er heel gezellig! En appeltaart met een kop thee sla ik natuurlijk nooit af.
  • Rond 5 uur vertrokken we weer naar huis om te gaan eten. We kregen runder tartaar met champignon roomsaus, aardappels en spruitjes, heel lekker! En speculaas vla toe, ook erg lekker 🙂
  • We speelden nog een potje Monopoly Empire met Jill, aten haar zelfgemaakte speculaascake die ook erg lekker was! En toen liepen we weer naar Kenneth.
  • We keken nog wat tv, kletsten over van alles en nog wat en toen ging ik terug naar huis.
  • En nu zit ik op de bank dit uit te typen, voordat ik nog een logje typ voor morgen. En dan is het bedtijd voor mij!

Dus ik ga gauw aan de slag met het logje van morgen, en dan wens ik jullie nog een fijne avond! Of natuurlijk een fijne dag.

Liefs,
Kelly

Ik vond het leuk om terug te lezen, grappig om te zien hoe je in sommige opzichten kan veranderen qua schrijven. En daarnaast haalde het ook herinneringen omhoog, altijd leuk! Ik hield vroeger ook dagboeken bij, maar na een paar dagen stopte ik er altijd weer mee. Dit is het eerste jaar dat ik het echt volhoud. Hielden jullie vroeger een dagboek bij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: