2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Dank jullie wel voor de feedback

feedback

Als er een ding belangrijk is in het schrijven van content, dan is het wel feedback van je lezers. Vinden ze het leuk wat je schrijft en wat zouden ze nog leuk vinden? Ik wil graag even dank jullie wel zeggen !

Dank jullie wel!

Het is meer dan bijzonder wat voor feedback ik allemaal krijg ! Van zowel mijn familie, als bekenden van hun en de mensen die ik niet persoonlijk ken. Ik vind het geweldig om te horen wat jullie vinden van Ballontraebay. Ook als het opbouwende kritiek is, daar heb ik geen moeite mee!

In goede banen

Om Ballontraebay mijn persoonlijke lifestyleblog te doen zijn heb ik af en toe iemand nodig die mij de boel in goede banen helpt leiden. Zo is het vaker voorgekomen dat ik iets te open was, of iets deelde wat ik toch beter niet kon doen. Dan kreeg ik feedback en haalde ik het zo snel mogelijk er van af. Dat zijn de lessen die ik mee krijg van familie. En tot nu toe gaat dat steeds beter!

Feedback

Maar zoals ik al zei heb ik ook feedback nodig om te weten of het wordt gewaardeerd wat ik deel met jullie. In de zin van het interesseert of inspireert jullie ! Zo hoorde ik niet zo lang geleden een mooi compliment over het feit dat ik laat zien dat je ook moet genieten. Dat deed me wat ! In deze tijd durven mensen vaak steeds minder andere dingen te laten zien dan een salade en een smoothie. Die overigens ook heel lekker zijn hoor ! Anyhow, ik vond het gaaf om te horen. Soms verklaar ik mezelf namelijk een  beetje voor gek om altijd maar foto’s te maken van al het eten dat ik lekker vind. Ik was denk ik in mijn vorig leven kok, kan bijna niet anders haha.

Goed ik dwaal weer gigantisch af, ik wil dank jullie wel zeggen voor alle soorten feedback die ik krijg ! Dus ook de likes en de hartjes op Facebook. Iedere like en hartje is toch een teken dat het hoe dan ook wordt gewaardeerd. Oh en je bent vrij om hier beneden ook een reactie achter te laten als je zin en tijd hebt ! Vind ik alleen maar hartstikke leuk!

Ik daag je zelfs uit om hieronder een reactie achter te laten ! Wat zou je graag willen zien op Ballontraebay?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  september 2, 2017 / 5:58 pm

  Dankbaarheid is mooi, begrip over en weer, het bindt. De vraag wat we graag zien, waarover je schrijft, is een moeilijke. Persoonlijk vind ik “je dagboek” knap! Iedere dag weer schrijven, terwijl je meestal van alles wilt doen, dat is een compliment waard. Fijne kermisdagen, ook van genieten! Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  september 2, 2017 / 7:12 pm

  Wat mooi meis, ga zo door. We horen het geregeld. Het wordt goed ontvangen en je bent en blijft jezelf. Dat is zo mooi. Hoeveel bloggen er niet en veranderen. Nee meis, toppy!
  Xxx

 3. Dianne Kniest
  september 2, 2017 / 9:05 pm

  Hallo Kelly, je kent me niet maar ik ben een nicht van jouw moeder. Ik lees bijna elke dag jouw dagboek. Daardoor lijkt het net of ik je persoonlijk ken. Ik vind het knap hoe makkelijk je dingen kunt schrijven. Ga zo door. Groetjes Dianne

  • Ballontraebay
   september 2, 2017 / 9:11 pm

   De achternaam is het enige wat ik herken. Dit voelt als een enorm compliment! Dankjewel! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: