2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay – De 22 jarige starter

starter

verjaardagweb
De 22 jarige starter, dat is wat ik me vanaf vandaag mag noemen ! Het is namelijk mijn verjaardag, precies om half 1 als dit online gaat ! En met mijn verjaardag luid ik ook het nieuwe concept van Ballontraebay in. Het leven van een starter zal vanaf nu de rode draad zijn op Ballontraebay.

Bij een starter denk ik aan een jong iemand of een jong stel dat pas is gaan samen wonen. Precies zoals dat in huize Z van toepassing is. Vanaf 4 september zijn we samen gaan wonen in een fijne eengezinswoning in een gezellig dorp. Het wel en wee er naar toe heb ik veelvuldig gedeeld in een serie “Op weg naar ons huisje” op The Dutch Notebook. Dat je trouwens uiteindelijk ook gewoon nog hier kan lezen hoor!

En met dat in mijn achterhoofd wil ik eigenlijk hier aan de slag gaan. Delen hoe het is om een starter te zijn, hoe je het jezelf leuk maakt tussen de zakelijke dingen door. Leuke tips om toch nog wat over te houden in de maand. Makkelijke recepten voor als je laat thuis bent. Leuke uitjes die niet te duur zijn. En natuurlijk deel ik hier ook nog persoonlijke verhalen en inspiratie. Kortom de basis zal zijn: Persoonlijke, Lifestyle, en food gerelateerde artikelen, zoals ik ooit een keer ben begonnen. Maar waar ik nu toch wel wat meer ervaring in begin te krijgen.

Ik heb in ieder geval onwijs veel zin om er weer mee te beginnen en weer aan de slag te gaan met mijn hobby. En dat in combinatie met mijn leventje nu. Er staan al wat artikelen klaar, dus die gaan de komende tijd verschijnen. Ook zullen er oude artikelen van The Dutch Notebook terug op komen. Met importeren kwam er helaas een fout melding, dus dat ga ik met “de hand” doen !

Het logo is ons huis, met mijn auto op de oprit. En mocht je denken hoe komt ze nou aan dat mooie logo ? Dat is gemaakt door mijn zusje ! Mocht je zelf wat informatie willen hebben, schroom niet te vragen, en ik verbind je met alle liefde door !

Ik wens je heel veel leesplezier op Ballontraebay ! En mocht je nog ideeën/tips/vragen hebben, reageer gerust, zou ik onwijs tof vinden!

xxxkelly

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: