2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De Herfst tag

herfst

Mij leek het wel weer eens leuk om een vragenlijst met jullie te delen. In het kader van de Herfst leek het me wel leuk om vragen over de Herfst te beantwoorden.

Ook een prachtig seizoen

Herfst vind ik tussen de regen door een prachtig seizoen. De blaadjes die vallen en de prachtige zon die eroverheen schijnt. Met nog mooiere boswandelingen waar je de eikeltjes en kastanjes op kan rapen. I like it! Tenzij dat ik in de auto zit en de zon net in mijn ogen schijnt, dan kan ik mij er stiekem helemaal scheel op ergeren, want je ziet gewoon niks. 

Maar goed over het algemeen vind ik het een prachtig seizoen! En daarom leek het me ook hartstikke leuk om deze tag in te vullen. Ik vond deze trouwens op LaFemmeFem, handig voor als je hem als blogger ook wilt delen.

Herfst vragen

Wat is er zo leuk aan de herfst?

De mooie geel, groene, rode blaadjes die aan de bomen hangen en dan langzaam dwarrelen door de wind die er doorheen waait. En dan die mooie gouden zon eroverheen. Het liefst loop ik in dit seizoen door het bos, maar ook zo over straat vind ik het machtig mooi.

Favoriete herfst drankje?

herfst

Ik denk toch wel de rooibos honing thee, hoewel je mij in dit seizoen ook al gelukkig maakt met warme chocomel en een lekkere toef slagroom.

Favoriete geurkaars

Ik houd het meest van kruidige geurkaarsen. Speculaas of kaneel zijn geuren die ik tijdens de herfst echt wel kan waarderen.

Beste Herfst lipstick

Ik vind in dit seizoen de bruinere kleurtjes heel mooi. Maar zelf draag ik nog het meest labello. Neutraal en verzorgend. Ideaal. 

Go to oogschaduwkleur

Voor overdag vind ik ook hier weer de bruine en gouden tinten het mooist. Niet te opvallend, maar toch weer een iets ander kleurtje. I like that!

Favoriete muziek

Oeh dat is heel lastig. Ik heb Coldplay weer een beetje herontdekt, maar Rowen Heze vind ik ook leuk. En ik moet Sovereign light café niet vergeten, die heb ik laatst nog met jullie gedeeld. 

Favoriete herfstoutfit

Dat is vrij makkelijk te beantwoorden. Mijn pas gekochte Coca Cola trui met een streepjesbroek of spijkerbroek en mijn grijze glitter Nikes. Comfy, stijlvol en sportief. Favoriet van dit moment.

Autumn treat

Speculaas en chocolade! Oh en brownies en stroopwafels. Die vind ik geweldig tijdens dit seizoen.

Favoriete plek?

Eigenlijk overal waar mijn familie is.  En onder een warme deken met mijn tablet. Maar ik weet dat Engeland ook tijdens dit seizoen machtig mooi is.

Zo en dat was de Herfst tag alweer. Een lading leuke vragen verder weet je ook weer wat meer over mij tijdens de herfst. Waar ben jij met de herfst het liefst?


Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!


Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    oktober 3, 2018 / 10:05 am

    Was weer leuk om je blog te lezen geniet van de herfst vind ik ook altijd een mooie jaargetijde knuf en kus van Tante Chris

  2. oma
    oktober 3, 2018 / 5:33 pm

    Wij genieten ook van de herfst. Een enkele dag is wel erg somber, maar dan hebben we altijd nog klusjes, die we nog moeten doen. Vandaag was het weer een heel mooie herfstdag, niet te warm, toch veel zon. Geniet nog samen een paar dagen van Grand Canaria, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: