2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De ik als blogger tag

blogger

Het is weer eens tijd voor een tag, of te wel een vragenlijstje! En niet zomaar een vragenlijstje, nee het gaat over “ik als blogger”. Vragen over hoe ik tegen bepaalde blogger dingen aan kijk! Lees gezellig mee!

Ik als blogger

 • Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
  Vaak haal ik mijn inspiratie van Pinterest aan, dan denk ik “oh dat is leuk om te delen!”. Maar vaak komt mijn moeder ook met hele leuke ideeën of gebeurt er iets waar ik mijn ei over kwijt moet.
 • Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
  Tegenwoordig drink ik veel water, maar soms drink ik er ook limonade bij of warme chocolademelk of thee! Eten is vaak yoghurt, dat is mijn ontbijt, omdat ik vaak tijdens het ontbijt aan het bloggen ben. Maar soms ben ik ook lekker aan het snacken met een chipje, koekje, snoepje of chocolaatje ’s avonds.
 • Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
  Meestal iets voor het einde van het jaar, haha. Vaak 2 weken, maar soms ook iets minder. Oeps!
 • Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
  Gewoon lekker mezelf te blijven en dicht bij mezelf te blijven met schrijven. En jezelf niet verplichten om hele lappen tekst te schrijven als het niet gaat. Die verplichting moet je jezelf eigenlijk niet geven, maar soms vergeet ik het ook wel eens.

  “Ik hoop dat het een mooi bedrijf gaat worden!”

 • Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
  Normaal gesproken ’s avonds, maar nu zit ik vaak ’s morgens nog te tokkelen. Een race tegen de klok. Voorheen was ’s middags altijd mijn momentje op kantoor. En in het begin zat ik aan de eettafel bij mijn ouders, samen met Jive, dan kwam er ook van alles uit de vingers.
 • Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
  Ik hoop dat Bij Zus mag groeien en dat het een mooi bedrijf gaat worden.

  jezelf

 • Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
  Heel af en toe, vaak als het artikelen zijn die heel dicht bij mij staan. Of als ik een statement wil maken of mijn ei kwijt wil. Dan vind ik het best spannend. Het laatste wat je wilt is ellende na het schrijven van een artikel. Been there, done that.
 • Heb jij veel contact met collegabloggers?
  Nee, totaal niet. En soms vind ik dat best jammer, want met hen zou ik wel kunnen praten over onze gemeenschappelijke hobby.

  ‘Eigenlijk ben ik trots op ze allemaal!’

 • Wat voor muziek of welke tv-zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
  Ik heb het liefst popmuziek op staan! Soms vind ik hardstyle ook heerlijk om even te luisteren of een gouden oude. Tv moet ik eigenlijk niet aan hebben staan, want ik raak er verschrikkelijk van afgeleid.
 • Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
  In het weekend! En dan het meest op zaterdagavond! Doordeweeks ben ik Koos Inspiratieloos, zo frustrerend.a letter to heaven
 • Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
  Ik ben het meest trots op mijn brief naar boven, maar ook op de geboorte tekst van Olaf en op het artikel “Loslaten is ook houden van..“. Maar eigenlijk ben ik trots op ze allemaal, niet zo zelfverzekerd bedoeld als het over komt, maar het komt alleen online als ik er trots op ben.
 • Waarom zou iemand een blog moeten starten?
  Omdat het heerlijk is om te schrijven over de dingen die je leuk vind. Het is als knutselen met woorden! Je creatieve ei kwijt! En eigenlijk is de vraag, “waarom niet?”. Haha!

  De vragen

 • Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
 • Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
 • Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
 • Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
 • Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
 • Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
 • Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
 • Heb jij veel contact met collegabloggers?
 • Wat voor muziek of welke tv-zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
 • Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
 • Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
 • Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Zo dat waren alle vragen! Ik vond ze erg leuk om te beantwoorden. Mocht je ze ook willen beantwoorden, feel free! Ik vond hem op de site Vera Camilla. Ik zou het tof vinden als je het me even laat weten, want dan kom ik even bij jou lezen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  februari 20, 2018 / 8:29 am

  mooi gedaan, het zijn eerlijke antwoorden, goed verwoord! Succes verder en een fijne dag Kelly! groetjes oma xx

 2. Ger
  februari 20, 2018 / 9:39 am

  Mooi geschreven ga zo maar door groetjes vanuit lanzarote en heeeeel veeel suc6.

 3. Dorothé
  februari 23, 2018 / 6:30 am

  Wauw en dan die foto’s. Zitten geweldige herinneringen aan vast. Keep on blogging xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: