0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

De jackpot van Molly en Jewel

magische woord Jewel en Molly

Het is al laat, maar ik wil dit toch nog in een korte blog met jullie delen. Ik paste vanmiddag twee uurtjes op Molly en Mambo. Jewel was mee, omdat ik weet dat ze dat geweldig vinden. En ik ook, om weer een avontuur met Molly en Jewel te beleven!

Molly en Jewel zijn als 2 zusjes. Ze kunnen soms niet met elkaar, maar ze kunnen ook zeker niet zonder elkaar. Als die twee samen zijn is het een groot feest. Rennen, spelen, koekjes scoren, samen op onderzoek, niks is ze te gek. Tijd voor pauze is er amper en vandaag kregen ze het zelfs voor elkaar om nog niet eens op het magische woord te reageren. Het magische woord is trouwens ‘koekje’. Ze hadden geen tijd. Na 3 keer te hebben geroepen leek er een kwartje te vallen en kwamen ze aan rennen. De twee rebbels. Ik gaf ze het commando ‘zit’ in de hoop dat ze naast elkaar zouden gaan zitten. Maar dat zat er niet in. Om toch mijn kans op een leuke foto te grijpen klikte ik gewoon vrolijk verder. En dat gaf dus deze pareltjes..

Molly en Jewels trucjes voor de jackpot

Molly: “Dus jij denkt dat dit helpt?”.
Jewel: “Ik denk niks, ik weet het zeker, ik ken haar langer als vandaag!”.

magische woord Jewel en Molly

Molly: “Misschien kijk ik zo wel schattiger?! Hebben we een grotere kans.”.
Jewel: “Ik zet mijn puppy ogen op! Nog even volhouden, ze is zo klaar.”

magische woord Jewel en Molly

Molly: “Kijk Kelly, ik kan zelfs lachen!”.
Jewel: “Jackpot Molly, JACKPOT!”.

Die twee bij elkaar is net alsof je in een komedie film zit. Hilarisch gewoon! Ze lijken soms wel te zijn weg gelopen uit een stripboek. Slaap lekker of een hele fijne dag gewenst!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 24, 2021 / 3:11 pm

    leuk stukje Kelly, zo kun je ook een stripboekje maken. Fijne dag en groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: