2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De kerstversiering Bij Zus

kerstversiering

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat was je weer een uitdaging! Zoals je in het dagboek van afgelopen week (week 50) kon lezen heb ik afgelopen weekend de kerst in huis gehaald. Een klus waarbij ik mijn creativiteit even liet gaan. Ter inspiratie, beter laat dan nooit, deel ik onze kerstversiering!

Onze kerstboom

Onze boom was nog even uitdaging. Woensdag kwam ik hem ‘s ochtends per ongeluk tegen bij de Welkoop, omdat ik me moest draaien op hun parkeerplaats. Ik was op slag verliefd op een lief, klein, schattig, rond boompje. Maar de winkel was nog dicht en ik had haast, dus ik reed verder. Aan het eind van de middag besloot ik toch nog even snel te gaan kijken en hij stond er nog. Ik moest hem dus wel meenemen. Maar hij bleek loodzwaar te zijn, dus het was even zoeken hoe ik hem er makkelijk in kon krijgen. Ik kreeg hem er wel in, maar gemakkelijk ging het dus echt niet.

Kenneth haalde hem thuis uit de auto en verplaatste hem naar de berging om te acclimatiseren. En zaterdag besloten we hem toch nog in de kamer te zetten. Dus er werden 2 bierkratjes neergezet, wat papier eromheen en toen nog die boom. Tillen was geen optie en toen bedacht ik me dat we ook de rollator konden gebruiken. Dus met wat puzzelen kregen we hem uiteindelijk op z’n plek. Een mooie volle boom, tot je de lampjes er in hangt en ballen wil toevoegen, ik heb me krom geërgerd op het geprik in de handen en besloten dat Kenneth volgend jaar weer mag kiezen. 

kerstversiering

Maar, maar, buiten de hilarische frustratie was ik uiteindelijk wel tevreden met de boom. Het is een gezellige boom geworden met rood, wit en een heel klein beetje zilver. En natuurlijk een hoop lichtjes. Mijn favorieten zijn de gekleurde en die hebben Kenneth en ik ook nog over de televisie laten lopen. Met een klein boompje moet je de lichtjes tenslotte ergens laten.

De rest van de kerstversiering

Voor de rest hebben we de kussens weer vervangen met kersthoezen. Die kochten we vorig jaar bij Wish en zijn nog steeds super leuk. Aan de muur hebben we een kerstman opgehangen en hebben we een slinger over ons London schilderij gedrapeerd. Die ze je nu alleen niet zo goed zitten.

Op de tafel staat de glazen peer met witte sneeuw en een schattig huisje dat we kochten bij de Big Bazar. En op het bureau hebben we nog zo’n huisje gezet wat niet in de peer paste. Op het bureau staat ook een schattig kaarsenhoudertje van een sneeuwpop. 

Op de eettafel hebben we nog een leuke pot gezet met een kerstengeltje in. Die heb ik een keer van opa en oma gehad. Ik heb er nog wat kleine balletjes in gedaan, die zaten er ook in toen ik hem kreeg, maar dan van chocolade en die zijn natuurlijk op. 

En het allerleukste vind ik toch wel de boog geworden richting keuken. Ik had nog een lichtslinger over en die paste precies over de boog. Met wat gepuzzel, één spijker en wat plakband kon ik hem laten hangen.

Eindelijk weer de gezellige lichtjes in huis. Dat vind ik echt een van de leukste dingen. Maar dat wisten jullie al! Ik ben in ieder geval tevreden met het resultaat. Hebben jullie het huis al versierd ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  december 18, 2018 / 8:25 am

  heel mooi gedaan Kelly en Kenneth! Vooral die boog naar de keuken, een mooi idee. Geniet er ook van met deze donkere dagen. Fijne dag en een knuffel van oma xx

 2. Ans v zantvoort
  december 20, 2018 / 7:54 am

  Mooi, die boog ik vind het in huis ook altijd zo gezellig met al die lichtjes, zou ze het liefst het hele jaar laten staan
  Fijne dagen gr van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: