0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

De mooiste momenten van afgelopen tijd in 30 foto’s

mooiste momenten koningsdag

Nadat ik ruim 500 woorden heb geschreven selecteerde ik zojuist alles en duwde ik op delete. Het was een opsomming van redenen waarom ik nauwelijks heb geschreven. Maar liever leg ik de nadruk op de mooiste momenten van de afgelopen tijd! En die deel ik met behulp van 30 foto’s!

De afgelopen maand was vrij pittig te noemen. Het had te maken met verschillende omstandigheden. Waaronder de aanrijding met alle gevolgen materieel, mentaal en fysiek van dien. Wellicht dat ik daar in de loop van de tijd nog wat over zal delen, maar nu wil ik me vooral even focussen op alles wat mooi was! Een fris en vrolijk begin van nieuwe content op mijn blog.

Zo trappen we af met dit lieve mannetje! Het was weer zo’n maandag dat we in de stad belandden met z’n vieren en als we dan in het Roercentrum komen wilt hij altijd even rijden. Een coureurtje in de dop!

mooiste momenten f1 coureur

Koningsdag 2021

Met Koningsdag moest Mandy werken, zijn tantes en ooms zagen hun kans schoon om er samen een gezellige Koningsdag van te maken. Eerst deden we mee aan een stoepkrijtwedstrijd bij opa en oma, waar hij een hele mooie medaille won! En daarna namen we hem mee naar bij ons thuis. Kevin en Jill kwamen ook en dat gaf een gezellige boel! Olaf mocht even racen op de Playstation en ik ging samen met hem richting de speeltuin. Ook een grote hobby! En om de dag goed af te sluiten maakten we weer zelf pizza. Op en top genieten.

Al het lekkers

En genieten van lekkers deed ik nog wel vaker! Met een toekomstig zelfstandig werkend bakker heb ik het grote geluk regelmatig te mogen proeven. Zo maakte Jill een heerlijke marmercake en ook super lekkere havermoutkoekjes. Verder zie je nog een lekkere spaghetti ijs coupe met aardbeien, daar trakteerde Kevin op. En je ziet een beker met een soort Oreo creme, aardbeien en chocolade. Die haalden we nadat ik ja had gezegd op de blauwe Opel Astra! Super lekker, maar ook mega machtig.

De 3 vriendinnen

Uiteraard hielden onze 3 vriendinnen me ook bezig! Zo ontstond bovenstaande foto toen ik nog even op bezoek was bij papa en mama. Mama en ik zaten samen op de bank, maar op die bank ligt Molly ’s avonds altijd te relaxen. We zaten dus een beetje in de weg!

Jewel mocht weer op de foto ter ere van The Dog Pen haar verjaardag! En dan proberen we toch een beetje creatief te zijn. Mambo had het druk met slapen en rond snuffelen in de tuin. Deze foto was een van haar heldere momentjes. Ze was alleen thuis en helemaal in haar element toen ik binnen kwam. Jewel en ik genoten van het prachtige weer en dat gaf zin om een foto van Jewel tussen de bloemetjes te maken. Mocht iemand dit weer hebben gestolen, we hadden het graag terug! En de laatste foto is van Molly en Jewel. De 2 haaien die ik om me heen had cirkelen tijdens het maken van een Moederdag brunch.

mooiste momenten camping

Jewel weet precies hoe het werkt. Gewoon héél lief lachen en er komt vanzelf wat naar je toe!

Moederdag 2021

Voor Moederdag organiseerden we voor mama weer een verrassingsbrunch! Het was een gezellige boel met iedereen bij elkaar. Het weer zat mee, dus we konden heerlijk buiten zitten. En ook het eten was goed geslaagd. Zoals gewoonlijk teveel, maar wel erg lekker. Van sandwiches tot springrolls en van mini quiches tot poffertjes met aardbei. Mandy, Jill en ik hadden het weer in elkaar weten te zetten en daar waren we heel trots op.

En voor Moederdag hielpen we Olaf ook met zijn missie! Jill had onthouden welk fotolijstje Mandy mooi vond, dus dat haalden we voor haar en daarna maakten we een foto van Olaf met een hart. Deze foto werd het niet, maar ik vind hem te leuk om niet te delen. Ons lieve boefje! Jill en mama regelde de rest van het fotolijstje en we kochten er ook nog chocolade bij. Zo had deze mama ook een Moederdag momentje!

Op kraamvisite bij een tweeling

mooiste momenten kraamvisite

Aan het begin van april kregen we het mooie bericht dat vrienden van ons voor de tweede keer ouders waren geworden! Dit maal van 2 zoontjes. Heel bijzonder en spannend tegelijk! 4 weken later gingen we gewapend met een klein kraamcadeautje op visite. Voor de grote zus een lief knuffel konijn, voor de mannetjes een zacht Pip knuffeltje, een gezellig Woezel & Pip voorleesboekje voor alle 3 en een pot chocolade voor papa en mama. Maar ook voor de grote zus natuurlijk! Het was een gezellige middag met een lief trots dametje en 2 lieve schattige mannetjes.

mooiste momenten kaart

En een weekje later lag er deze prachtige zelfgemaakte kaart in de bus. Daar smelt je toch van!

Een dans- en een fiets challenge

Aan het begin van mei zag ik een super leuke dans challenge voorbij komen op Instagram. Ik had er helemaal zin in en besloot mee te doen. Op zondagavond deed ik 2 dansjes om een dag eerder in te halen. Een dag later was de aanrijding en kwam er van dansen even niets meer. De challenge halen we wel weer in als ik klaar ben met fysiotherapie!

Bij gebrek aan auto ontstond er nog een leuke fietschallenge! Kenneth ging op Hemelvaartsdag voor een rolcontainer naar Helden en ik wilde graag even buurten bij papa en mama. Ik besloot bij gebrek aan beter de fiets te nemen en de challenge van 11km heen en 11km terug aan te gaan. Rond 9 uur vertrok ik en met een half uurtje was ik in Roermond waar alleen Mambo thuis was. Gelukkig had ik de sleutel bij me en kon ik me met een glaasje limonade in de tuin parkeren. Dat resulteerde in deze foto en de foto van Mambo hierboven. Een halfuurtje later kwamen papa, mama, Olaf en Molly met vlaai terug thuis. En rond 11 uur fietste ik weer naar huis. Eind goed, al goed.

De random foto’s van afgelopen tijd

Toen ik een dag na de aanrijding ’s avonds even buiten ging kijken bij Jewel trof ik de kabouter aan met de autolampen aan. Een grappig gezicht, maar tegelijk ook een heel dubbel gevoel. De foto van de boodschappen maakte ik al eerder. Een tip als je de tassen goed gevuld hebt en bang bent dat ze omkiepen. Je zet ze gewoon in de gordel! Ook kregen we afgelopen maand 5 vissen in onze vijver! 2 goudvissen en 3 kois die geen kois zijn. Verder bestelde ik een heel leuk creatief pakketje om komende zaterdag mee te kunnen doen aan een workshop met Jill. Ik ben heel benieuwd. Van de spulletjes word je in ieder geval heel vrolijk. En de laatste foto van deze verzameling momenten is er een van de regenboog. Deze zag ik toen ik net wilde vertrekken om Kenneth op te halen van het werk.

De afsluiting van de mooiste momenten

Deze gezellige foto van toen Kenneth en ik wandelend naar Kevin en Jill waren gegaan. Mama vroeg of ik ook naar Jill toe was, dus stuurde ik deze selfie. Jewel was er ook, maar die lag te relaxen op het vloerkleed.

En dat waren de 30 foto’s met de gezelligste en mooiste momenten van de afgelopen tijd. De kunst is om tussen alle gekkigheid de mooie dingen te vinden en te koesteren. Vanaf hier pak ik de draad weer op, op de oude manier, dus gemiddeld 3 artikelen per week. Mocht je mijn avonturen elke dag willen volgen raad ik je aan me te volgen op Instagram en/of Facebook! Daar deel ik elke dag via mijn stories een klein verhaal over de dag. Dankjewel dat je er nog bent! En hoe gaat het met jou?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. oma Tine
    mei 26, 2021 / 7:12 pm

    mooie foto’s Kelly en fijn beschreven. Nog een fijne avond en tot ziens! groetjes xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: