2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De vakantieplannen van 2018

vakantieplannen

Nu alles geboekt is kan ik jullie eindelijk gaan vertellen wat de vakantieplannen voor dit jaar zijn. En het zijn niet zomaar bestemmingen. Nee, nee, een kun je misschien raden, maar die ander denk ik  niet!

Back to England

Tja, de trip naar Engeland is gisteren geboekt. Kenneth en ik gaan samen met Jill in juli naar Engeland voor een paar dagen. We verblijven in een appartementje in Hastings en vanuit daar hebben we alweer grootse plannen haha. Zo had Jill een toffe Harry Potter tour gezien, die we eigenlijk wel willen bezoeken. En die gaan we combineren met een bezoekje aan het centrum van Londen. De bedoeling is dat we dat met de trein naar Londen gaan doen. Daarnaast gaan we weer naar Brighton, want dat moeten we Jill laten zien. We willen onze oom Dave bezoeken als hij dan in Engeland is en we gaan shoppen in Blue Water. En volgens mij zijn er nog meer plannen of worden deze wel gemaakt. Ik kijk er in ieder geval naar uit om weer te gaan. En ook eens in een ander jaargetijde, ik ben benieuwd hoe Engeland in juli is. Het is geen zonvakantie, maar een keer zonder jas daar rond lopen lijkt me ook leuk om mee te maken.

Naar Gran Canaria

vakantieplannen

En dan het spannendste van dit jaar! We gaan in oktober met het vliegtuig naar Gran Canaria! Samen met Ger en José. Mijn allereerste keer vliegen en ik ben onwijs benieuwd hoe ik dat ga vinden. Ik ben niet zo zeer bang en heb eerder een gezonde spanning. Nieuwsgierig naar hoe het is! In Gran Canaria verblijven we ook in een appartementje en dat wordt volgens mij gewoon echt een vakantie met genieten van de zon. Dingetjes bekijken, snuffelen in winkels, wandelen over de boulevard, chillen op het strand en dat soort dingen. Wat dan aan gaat laat ik die vakantie helemaal over me heen komen. Ik ben heel benieuwd! Het is in ieder geval best gek en ook wel leuk om naar eens naar een ander land te gaan. Maar ik ben wel heel blij dat we toch ook naar Engeland gaan.

Ik heb wel zin in de vakantieplannen van dit jaar. En natuurlijk neem ik jullie mee in de dagboeken en ik denk ook wel de voorbereiding. Heb jij vakantieplannen voor dit jaar?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  januari 31, 2018 / 7:31 am

  Voorpret oh dat is mooi. Dat wordt genieten.
  Ter land ter zee en in de lucht
  Xxx

 2. oma
  januari 31, 2018 / 7:39 am

  een andere kijk op 2018. Eerst nog de stage, daarna krijg jij je diploma en dan eerst even er tussen uit naar jullie geliefde vakantieland. Positief denken en een mooi vooruitzicht! Fijne dag voor jullie beiden, geniet ervan, groetjes oma xx

 3. Ger
  januari 31, 2018 / 2:18 pm

  Hoi hoi hoi we gaan op Vakantie ik kan niet wachten volgens mij jullie ook niet. Nog een fijn lang weekend endangered op naar de stage Klg. Tot zaterdag Groetjes Ger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: