20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

De vakantieplannen van deze zomer

zomer

We hebben officieel vakantie! Mijn rapport is binnen en ook Kenneth zijn vakantie is sinds vrijdag van start ! (Morgen een 3 dubbel dik 365 plates!) 3 weken hebben we samen en wat hebben we in petto voor deze zomer?

Genieten van de zomer!

Een ding is zeker, we gaan het heel rustig aan doen! Even bijtanken en ademhalen. Heel belangrijk na een jaar rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Het was voor ons allebei best hectisch, dus dan is dit wel prima zo! Een aantal dagen gewoon even lekker niks doen, of in ieder geval rommelen aan onze hobby’s. Genieten van de zomer! En misschien dat het weer nog lekker zomers wordt om te gaan zwemmen en nog wat leuke kleine dingen te ondernemen.  We gaan verder niet op vakantie, dat doen we in de herfstvakantie. Dan gaan we samen met mijn schoonouders naar Engeland toe!

Kleine klusjes

We hebben wat kleine klusjes voor de boeg. Zo zal er morgen al iemand komen om de deuren te verven, want zelf doen kan wel, maar dat wordt een meer jaren project. Daarbij hebben we het hem een hele tijd terug gevraagd, en dan doe je het ook gewoon op die manier. Wellicht dat we nog wat in de tuin gaan rommelen, achterom wat onkruid weghalen en aan de voorkant ook. En de kamers even opruimen en kijken wat nog naar zolder kan en wat niet.

Een kleine klus die ik in augustus krijg is het oppassen op de honden van familie! Voor het eerst een hond in huis voor langere tijd. Heel leuk. Ze komen in juli 2 keer langs om te proberen, eerst samen en daarna nog 1 alleen, om te kijken wat het beste is voor de beestjes en het handigst voor mij. Maar echt een klus is het niet, ik vind het heerlijk! Lekker wandelen, knuffelen, en wat om tegen te babbelen als ik weer alleen ben. Tenslotte kijkt Sjonnie alleen maar met een scheef oog, Pascal loopt weg zodra die mij ziet, en Kiko, die slaapt meestal. Dus een of twee honden in huis lijkt me super.

Uitstapje en feestjes

Hoera

We hebben nog wat verjaardagsfeestjes voor de boeg zowel in de vakantie van ons samen als daarna! Tante Ans haar verjaardag vieren we vandaag, dan vieren we de verjaardag van Jill nog, de verjaardag van Jordy, en Kenneth zijn verjaardag natuurlijk ook. Daarnaast gaan we morgen op kraambezoek bij ons nichtje en de babyborrel in augustus. We hebben ook nog tickets voor Zoo Veldhoven, dus daar wil ik ook heel graag naar toe!

En zo gaat onze en mijn zomer er ongeveer uit zien! Gegarandeerd dat ik nog wat dingen ben vergeten haha. Niet mega actief, maar gewoon lekker go with the flow! Hebben jullie zomer vakantie ? En gaan jullie nog ergens heen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Ger van Zantvoort
  juli 16, 2017 / 11:24 am

  Nou suc6 met rond zwerven in jullie vakantie. Doe in ieder geval wat leuks het is om voordat je er erg in hebt.Hi Hi.

 2. oma
  juli 16, 2017 / 12:10 pm

  wat je schoonpaps zegt klopt helemaal, maar als je ook nog wat aan jullie huis doet, is fijn als je met je examenjaar gaat beginnen! In ieder geval een heel fijne vakantie, enjoy it! groetjes oma xx

 3. Dorothé
  juli 16, 2017 / 12:33 pm

  Geniet van jullie vakantie, doe waar je zin in hebt. In the relexmodus. Trots op jullie. Rust goed uit en reset the brain
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: