2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De vijfde maand is een feit! Hallo mei!

vijfde maand

De tijd gaat aan de ene kant zo snel en aan de andere kant ook weer langzaam. Het is alweer de vijfde maand van 2020. En hoewel het tot op heden helemaal niet loopt zoals gedacht wil ik er nu toch echt mijn schouders onder gaan zetten. Kom maar op mei!

Heel veel denken

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar door de gekke omstandigheden waar we in zitten lijkt het soms allemaal stil te staan. Gelukkig heb ik het werk dat gewoon door draait en waar ik ook nog genoeg te doen heb. Maar veel verder dan mijn ouders, schoonouders en de supermarkt kom ik niet. Logisch ook, maar wanneer ik dan weer thuis ben zit ik op de bank met mijn telefoon tot het eindelijk na vijven is en ik weer kan gaan koken. Dat wil ik graag anders zien. Ik wil weer lekker achter de laptop kruipen. creatief bezig zijn en veel minder denken.

Want dat kan ik ook als de beste in deze quarantaine tijd! Denken. Over van alles. Van bijvoorbeeld zorgen die ik heb met betrekking tot mijn familie (alles gaat tot op heden goed hoor, maar de gebruikelijke gedachtes) tot denken over wanneer de auto op APK moet. Het gaat nergens over en dan ben je zo een hele tijd verder. Echt zonde, want ik kan op dat zelfde moment zoveel andere dingen doen.

vijfde maand

Dus ik pak de draad weer op. Met een agenda en dingen die ik wil doen. Van ramen wassen tot een Instagram foto delen. Ik ga weer lijstjes maken, zodat ik met een goed gevoel terug kijk op de dag. Neemt niet weg dat een dag even niks doen niet verkeerd is, sterker nog, die dagen zijn ook hard nodig. Maar na een maand van denken en scrollen wil ik weer lekker aan de slag.

Be the girl who just went for it

De quote heeft trouwens niks te maken met het Scania logo. Ik ga de komende paar jaar nog niet de vrachtwagen op haha. Maar zeg nooit nooit!

Ook zo’n dingetje wat lekker gaat met denken is ideeën maken. Er zijn tientallen kleine ideeën, maar dan is er toch die ene gedachte die tegen houd. Waarom?! Eigenlijk is dit de perfecte tijd om aan de slag te gaan met dingen die je al zo lang uit stelt. Maar nee, dan beland ik weer in die spiraal en vervolgens is het half 6 en begin ik toch weer aan het eten. Deze vijfde maand gaat er een zijn waarbij ik er gewoon voor ga. En als jij nog met iets bezig bent zou ik zeggen “Just go for it!”.

Met een positieve noot de vijfde maand in

Na dit opluchtende gemopper waar je je misschien wel in herkent wil ik ook nog even een positieve noot geven aan deze welkom mei post. Mijn neef Roy is muzikant, mijn andere neef Mitch is in mijn ogen een getalenteerde director. En samen hebben ze hun krachten gebundeld om wat blijdschap de wereld in te brengen. Ik vond het briljant in alle opzichten en wil hem dan ook graag met jullie delen! Een tip: blijf kijken, want er gebeurt vrijwel continue wat.

Ik heb er enorm van genoten en zet de jongens dan ook graag even in het zonnetje. In de hoop dat hij net zo’n lach op je gezicht brengt als dat het bij mij deed. Nog een tweede tip: vanavond (1 mei) om 19.30 speelt hij live op Facebook, echt een aanrader om te kijken. Voor de link naar zijn profiel *klik*!

Mijn 1 mei 2020

Voor ik het vergeet, mijn mei is ook weer op een hilarische manier begonnen! Na het werk vanmorgen en een snelle lunch was het weer tijd om met Jewel te wandelen. Ik lijnde haar aan, deed mijn jas aan, dacht gelukkig nog aan het poepzakje. Deed de deur open, plakte een “Beste bezorger, wil je het pakketje onder de carport leggen?” op de voordeur en sloot de deur achter me dicht. Ik wilde sluiten en jawel.. Mijn sleutel lag nog binnen!

vijfde maand

Ik belde Kenneth, maar dat ging nog een uur/ anderhalf uur duren en een uur wandelen, dat werd hem niet meer. Dan maar mama bellen voor advies. Waarom? Oma en opa hebben een sleutel, maar vanwege corona ben ik er al sinds oma’s verjaardag niet meer geweest. What to do? Mama zei “bel oma, als ze er niet is komt papa je de sleutel brengen!”. De reddende engelen! Dus, oma gebeld, die was thuis en ik mocht hem zeker komen halen. Daarna mama weer gebeld dat het was opgelost en op naar oma en opa! Jewel was dolblij ze te zien, zo leuk. En ik ook! We maakten een gezellige babbel buiten op afstand, kregen zegeltjes mee en een koekje voor allebei. En vervolgens gingen Jewel en ik weer vrolijk aan de wandel!

Wat een humor! Maar achteraf was ik blij dat het zo moest zijn. Heb ik ze eindelijk weer een keer bij huis gezien!

Goed, ik heb genoeg gebabbeld denk ik! Ik pak de draad weer op en ga aan de slag met de ideeën. Hoe gaat het bij jou? Ik wens je een mooie nieuwe maand toe.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 1, 2020 / 7:15 pm

    Ja Kelly, deze tijd wordt door iedereen moeilijk gevonden. Maar jij bent heel alert op afstand houden, handen wassen en alles wat er bij hoort, probeer om je minder zorgen te maken. Omdat het nog een tijdlang kan duren is het de manier om weerstand te houden en er goed door te komen. Je mag ook best vaker een babbeltje komen maken als je met Jewel gaat wandelen, wij vinden het ook fijn dat we jou weer gezien en gesproken hebben. Een fijne avond en een dikke knuffel van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: