20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Dezelfde foto, maar dan een jaar later! Jewel 2019-2020

dezelfde foto

Onedrive is mijn favoriete plek om al mijn foto’s op op te slaan. Een van de leuke dingen zijn de fotoherinneringen van ieder jaar. Zo kreeg ik gisteren een map met foto’s van Jewel. Het bracht me op het idee om dezelfde foto te maken, maar dan een jaar later!

Je ziet dit soort ideeën wel vaker ontstaan met een foto of filmpje. Nu kwam het toevallig zo uit dat het net zo’n lekker weer was als vorig jaar en het idee in mij op kwam. Ik besloot ook gelijk de camera te pakken en maar wat te gaan knippen en ik moet zeggen de resultaten zijn heel leuk, maar je realiseert je ook gelijk wat een jaar bij een hond doet. Voor mij is het altijd mijn kleine meisje, maar dat kleine meisje is wel echt enorm gegroeid haha.

Dezelfde foto, 1 jaar later

dezelfde foto

2019: Vrouwtje.. Deze is van mij!

dezelfde foto

2020: Vrouwtje, ik wil nu spelen!

Incoming like rawrrr

dezelfde foto

2019: een veel te grote flos en een vrolijke spring in het veld.

dezelfde foto

2020: Say hi to me and my fluffy bone!

Een moment van rust

2019: Vrouwtje.. laat mij nu toch even met rust!

2020: Zucht, een jaar later en nog steeds die camera..

Afleidingstactiek

2019: Lekker spelen met haar pelikaan

2020: Kijk vrouwtje, ik ben schattig, kriebel mij nou!

Zo en dat waren alle “dezelfde foto, een jaar later” foto’s. Ik heb mezelf voorgenomen dit vaker te doen en hopelijk komt dit idee volgend jaar weer in mij op! Qua eigenwijs zijn is ze in ieder geval niks veranderd. En dit is dus ook een leuke activiteiten tip voor jou! Maak de foto van vorig jaar opnieuw in vrijwel dezelfde positie.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 20, 2020 / 8:15 am

    dat is ook een leuk idee met allemaal mooie herinneringen. Nu groeit Jewel niet meer, denk ik. Een fijne dag, Kelly en let ook overal goed op en op afstand! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: