2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Dierendag furry friend tag

Dierendag furry friend tag

Hiep hiep hoera voor al onze huisdieren! Het is dierendag dus het is tijd om alle dieren in het zonnetje te zetten. En daarom vandaag ook de Furry Friend tag, ik vertel je van alles over mijn diertjes.

Dierendag furry friend tag

De enige echte Kemajills Ballontraebay Jive

Wat is de naam van je huisdier?

Nou het begint al bij het feit dat we niet 1 maar 3 huisdieren hebben! En dan heb ik nog Jive, maar die woont met Mambo en Kaya bij papa en mama. Hier in huis vind je Sjonnie, Kiko en Jaapie.

Wat voor dier is het en wat voor ras?

Sjonnie is een baardagaam, Kiko een syrische hamster en Jaapie een kameleon. Bij papa en mama hebben ze 2 Engelse Cocker Spaniels, Mambo en Jive en Kaya is een blauwe halsbandparkiet.

Mambo, het beertje

Hoe lang heb je je huisdier al?

Mambo en Jive zijn er sinds hun geboorte, dus 10 jaar. Kaya iets meer dan een jaar geleden. Sjonnie ken ik nu 5 jaar, maar hij is al 8 volgens mij. Kiko heb ik sinds februari en Jaapie nu een maandje.

Hoe heb je je huisdier gekregen?

Mambo en Jive zijn bij mijn ouders geboren. Sjonnie was al van Kenneth toen ik hem leerde kennen. Jill kreeg Kaya vorig jaar voor haar verjaardag. Jaapie kwam vorige maand, nadat we Pascal in moesten laten slapen.

Kaya 

Hoe oud is je huisdier?

Mambo en Jive zijn dus 10. Volgens mij is Kaya 1,5, maar dat weet ik niet zeker. Sjonnie is rond de 8, Kiko is een dik half jaar oud en Jaapie gok ik op een half jaar of een paar maanden.

Heel belangrijk voor mij!

Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?

Jive is heel histerisch als ze buiten komt. Mambo kan tegen je praten, op haar manier. Kaya praat! Sjonnie is Sjonnie, dat is echt niet uit te leggen. Kiko heeft een geheim lab achter onze keukenkastjes en Jaapie klimt graag in de gordijnen.

dierendag

Onze Sjonnie

Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?

Héél veel! Ze zijn mijn maatjes. Vooral de hondjes hebben vanaf dat ze geboren zijn heel veel voor mij betekend. Ik weet ook niet wat ik zonder ze zou moeten. Dat is ook eigenlijk nog het enige lastige aan uit huis zijn. Ik heb geen hond meer die mij begroet, mijn aandacht wilt en waar ik lekker mee kan spelen. Daarvoor moet ik eerst naar Roermond. Maar ze zijn stuk voor stuk belangrijk voor mij. Ook mijn malle wezentjes hier in huis. Ze zorgen voor geluiden, je hebt wat om naar te kijken en tegen te kletsen. Dat ze er zijn dat vind ik heel fijn.

Toen was Kiko nog heel klein!

Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?

Klinkt heel cliché, maar ik vind alle herinneringen aan ze leuk!

Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?

Jive is fietje, Mambo is bo(otje), Kiko is Kikooke en Jaapie heeft als bijnaam Jaapiejo. Voor Kaya en Sjonnie heb ik geen bijnaam.

Al onze diertjes op een rijtje! Hebben jullie dieren? En zetten jullie die in het zonnetje voor dierendag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

P.s. Natuurlijk gingen er al bloggers voor mij! Ik vond de tag nu op de site van Cynthia, maar ook op Beautylab en Simplynspecial kun je hem vinden.

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    oktober 4, 2017 / 6:01 pm

    Mooie foto’s Kelly en die van Jive is geweldig, een knappert! Wij hebben geen dieren, zoals je weet. Komt ook omdat ik op gegroeid ben tussen heel veel boerderij dieren en die hadden hun eigen onderkomen, kwamen dus niet binnen. Ook de honden (vaak afgericht en een beetje gevaarlijk) kwamen niet binnen. Eigenlijk ben ik daardoor nog altijd voorzichtig met honden, ik vertrouw vreemde honden niet. Een fijne en gezellige avond nog, groetjes en liefs van oma xx

  2. José
    oktober 4, 2017 / 6:10 pm

    Je weet dat wij geen huisdieren hebben en ook niet willen. Maar toen Sjonnie hier was vond ik het wel leuk ook al was hij van Kenneth. Ik denk dat ik meer met Sjonnie speelde dan Kenneth. Maar bij jullie heeft hij het ook goed. Vertroetel ze maar extra vandaag gr xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: