2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Disney film challenge houden met mijzelf

disney film challenge

Al een tijdje ben ik er over aan het denken, maar steeds vergat ik het te delen. Ik wil volgend jaar met mijzelf een Disney film challenge gaan houden. Iedere week een Disney film!

Disney film challenge

disney film challenge

Ik ben geen fan zoals mijn zusjes zijn, maar ik ben toch wel een Disney fan. De magie vind ik geweldig en hun films zijn 9 van de 10 keer briljant. En daarom lijkt het me heel leuk om er eens wat meer te gaan kijken. Ik heb er natuurlijk wel al een aantal gezien, maar sommige kan ik me niet herinneren en dat vind ik best jammer.

Nu zou ik jullie een complete waslijst kunnen geven van alle films die ik wil zien aankomend jaar. En deze dan iedere keer afstrepen als ik er weer een heb gehad. Maar daar begin ik niet aan. Ik doe het eens andersom. Iedere keer dat ik een film heb gezien zal ik dat op een aparte pagina op de site plaatsen. En dan zal ik er ook bij vermelden wat ik zelf van de film vind. Misschien een leuke toevoeging op de website. Mij lijkt het in ieder geval erg leuk om te doen. De films die ik heb gezien en kan herinneren heb ik al toegevoegd aan de pagina.

Wanneer ik dan een update plaats zal ik deze delen in het dagboek en op social media. Zo dat je natuurlijk wel op de hoogte blijft van updates. Dat maakte de dynamiek op social media ook weer wat beter. Ik heb er wel zin in om iedere week bewust een uurtje of 2 te gaan zitten voor een mooie Disney film. De lessen die ze mee willen geven vind ik vaak prachtig. En hoe ze het hebben gemaakt is natuurlijk ook super gaaf.

Goed, ik heb lang genoeg gepraat! Heb jij nog Disney films waarvan je vind dat ik die absoluut moet zien? Dan laat het me weten! En vergeet niet op de Disney film challenge pagina te klikken!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: