2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Doe het op je eigen manier

eigen manier

Aan het begin van de week deelde mama met mij en mijn zusjes een mooie short movie van Pixar. 
La Luna genaamd en ik vond hem geweldig! Een filmpje dat ik wel met jullie moet delen. 
Doe het op je eigen manier!

Je eigen manier

via GIPHY

Het filmpje gaat over een jongen die met, ik denk, zijn vader en opa op pad gaat. Ze gaan de maan opruimen en volgens mij gaat hij voor het eerst mee. Hij krijgt een petje van ze en daar volgt een discussie. Hoe moet hij zijn petje dragen? Wanneer ze op de maan aan het opruimen zijn volgt er opnieuw een discussie over hoe te vegen. En zo blijven ze doorgaan tot ze gestoord worden door een hele grote ster. Hoe het verder afloopt kun je zien in het filmpje hieronder!

Ik vind de boodschap van dit filmpje geweldig! Mensen kunnen je adviseren en motiveren, maar uiteindelijk moet je je eigen manier vinden om dingen te doen. Waar de een de pet hoog heeft en de ander laag kan je zelf de pet nog altijd andersom dragen. Het maakt niet uit hoe je het doet, als je maar komt waar je wilt zijn! En het liefst gewoon op je eigen manier, want dat is nog altijd het beste.

Ik hoop dat je ook hebt genoten van dit korte filmpje en dat je net als ik de boodschap hebt begrepen.. 
Doe het op je eigen manier! Kijk jij wel eens shortmovies van Pixar?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    januari 12, 2019 / 10:36 am

    wat een leuk filmpje en ja het draagt een boodschap uit dank je wel dat je dit met ons wil delen

  2. Dorothé
    januari 12, 2019 / 5:45 pm

    Zo mooi…. kan het keer op keer bekijken. Mooi dat je hem gedeeld hebt meis xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: