2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Heb ik mijn doelen van 2017 behaald?

behaald

Aangezien het nog de 1e week van januari is leek het me leuk om nog eens even de doelen van 2017 erbij te halen. 2017 was een heel bewogen jaar, maar heb ik mijn doelen toch behaald?

Voor 2017 had ik een vijftal doelen op een rijtje gezet. Doelen waar ik hard voor moest werken om ze waar te maken, maar dat het ook echt waard vond! En er zaten er ook een paar bij waar ik me onwijs op kon verheugen. Laat ik ze maar gewoon gauw erbij halen.

Groeien met Ballontraebay behaald?

Een jaar geleden heette Bij Zus nog Ballontraebay. En als je zoekt op Ballontraebay kom je op Bij Zus uit. Ideaal! Maar goed, dat doet er verder niet toe. Ik wilde graag er nog wat harder aan gaan werken en het laten groeien. Een pittige klus naast een opleiding die tijd vergt. Maar wel meer dan waard natuurlijk! Heb ik dat behaald? Ja en nee, voor  mijn gevoel zeg ik Ja! Maar als ik de statistieken mag geloven dan is het redelijk gelijk gebleven met wat pieken omhoog her en der. Heel mooi dus, gelijk blijven is prima, achteruit was jammer geweest. Maar dat is niet, dus ik ben trots! Check!

Het 3e leerjaar afronden

Het 3e leerjaar was een heel pittig jaar. Doordat de stage enorm tegen zat zag het er naar uit dat ik best nog wel eens kon blijven zitten. Puur omdat ik op een gegeven moment niet meer wist hoelang ik het nog kon volhouden. De punten waren prima, maar als je stopte met je stage moest je het jaar over doen. Daarna kwam het plezier terug vinden, dat was ook niet zo gemakkelijk. Maar gelukkig is alles op zijn pootjes terecht gekomen en liep ik de laatste dag van dat jaar met een glimlach van school. I had made it! Dus een dikke grote vink, want die is binnen.

Nog een jaartje gelukkig met Kenneth

Achteraf vind ik dit heel raar klinken.. Maar ik wilde er gewoon weer een gezellig jaar van maken denk ik. Dat is gelukt. Zoals bij ieder koppel hebben we afgelopen jaar toch ook wel weer wat voor de kiezen gehad. Maar we zijn er sterker uitgekomen en daar gaat het om. Als je er ten alle tijden maar sterker uit komt, dan komt het goed!

Terug naar Engeland

Tja hij stond er weer tussen he haha. Engeland! Mijn favoriete land. Dat is natuurlijk gelukt. Een dikke week in de prachtige omgeving van Cornwall. Ik heb genoten van al het moois. De full English breakfast, de scones, het uitzicht, de mensen, de steden. Alles, alles was weer mooi. En stiekem staat op het verlanglijstje van dit jaar ook weer Engeland. We hebben Jill gezegd dat als ze slaagt we haar mee gaan nemen naar Engeland als cadeautje. Maar goed, achter Engeland kan ook een vinkje. Ik hoor nu een juichend publiek in mijn oor haha.

Stressloos en gelukkig door het leven

gedachtes

Zo, deze klinkt wat zwaarder. Maar goed na een zware periode kijk je ook wat donkerder, uiteindelijk wordt het ook weer licht. Uhm, tja, nee, deze heb ik niet gehaald. Het was mooi geweest als ik volmondig ja kon zeggen, maar dan zou ik liegen en dat doe ik niet. Ik heb me wel in bepaalde periodes stressloos gevoeld. En ik ben overall ook heel gelukkig geweest afgelopen jaar. Maar er zijn ook stukken die ik liever vergeet, net als ieder ander. Maar goed dat hoort erbij. De kunst is om er je lessen uit te pakken, deuren te sluiten, deuren te openen en weer door te gaan. Positief gezien: uiteindelijk komt het goed.

En dat waren ze! De doelen voor 2017. De doelen voor 2018 had ik al met jullie gedeeld. Daar gaan we nu lekker mee aan de bak en daar ben ik al mee bezig. Kijken of ik ze dit jaar allemaal kan behalen. Ik ga ervoor! Hebben jij je doelen van afgelopen jaar behaald? Of vind je doelen de grootste onzin, want dat kan natuurlijk ook!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 5, 2018 / 8:33 am

    weer mooi verwoordt Kelly en al bij al toch een super jaar geworden. Mooi, je knokt er ook voor. Succes met alles in 2018. Wij vinden het al fijn, dat we het jaar ook heelhuids door gekomen zijn en kijken vooruit, wel zonder planning. Een mooie dag en geniet ervan, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: