2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Doelen van maart gelukt ? Nieuwe doelen april

april

Vorige maand deelde ik mijn doelen voor maart en daar ga ik vandaag op terug kijken. Is het me gelukt om mijn doelen te behalen ? En ik heb natuurlijk nieuwe doelen gemaakt voor april ! En die zet ik ook op een rijtje.

doelen

Doelen maart

1 maart zette ik 6x persoonlijke en zakelijke doelen voor maart online. Ik had hierbij dus 3 doelen op persoonlijk gebied en 3 doelen op zakelijk gebied. Hieronder zie je een klein schema met wat mijn doelen waren en welke zijn gelukt en welke niet!

Doelen Behaald of niet behaald
Meer van mijn oude hobby’s uitvoeren Ik denk wel behaald ! Ik ben begonnen met lezen en met handlettering. Dus ja, dat is wel gelukt.
Meer uit handen geven Die heb ik niet behaald. Ik heb er geen spijt van, maar nee helaas haha.
Meer plannen Ook die heb ik niet behaald. Voor de komende 2 weken zal ik er wel aan moeten geloven, maar afgelopen maand is het niet gelukt.
200 likes Jammer genoeg is dit ook niet gelukt. Deels ook logisch, maar ik ben blijven steken bij 126! Een mooi getal, en ik ben er apentrots op!
500+ bezoekers Behaald! Zonder enige twijfel, want ik heb afgelopen maand maar liefst 648 unieke bezoekers mogen ontvangen! Geweldig!
Vooruit plannen Dat is me ook niet gelukt. Ik had er de tijd en de kans eigenlijk niet toe. Wel jammer hoor! Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Zoals je ziet heb ik meer niet behaald als wel! Maar dat geeft niks, de dingen die ik heb behaald daar ben ik trots op!

Doelen voor april

Voor april heb ik ook een aantal doelen gesteld, maar eentje minder als de vorige keer. En ik heb ze gewoon door elkaar gegooid, tenslotte is Ballontraebay gewoon een groot deel van mijn leventje.

Doel Uitgelegd
750+ bezoekers Daar ga ik gewoon voor!
250 likes Ook deze lijkt onhaalbaar, maar met dagelijks mini sneakpeaks, leuke dingen en binnenkort een wedstrijd hoop ik dit wel te halen!
Planning en vooruit werken Planning en vooruit werken ! Ja daar is hij weer hoor, plannen is echt iets wat ik wil gaan doen. En daarnaast dingen in het voren regelen. Heel handig.
Youtube/ Filmpjes Tja daar is hij hoor. Ik wil filmpjes gaan maken, kleine filmpjes tussen de 5 en 7 minuten. Goed, dit wordt misschien niet makkelijk, maar het lijkt me leuk. Het worden van die filmpjes die je nog even snel voor het slapen kan kijken, onder het ontbijt, op de wc, onder de afwas.. You name it, you can do it! Dus dat ga ik doen!
Balans Ik wil graag de balans gaan vinden tussen privé, school en Ballontraebay. Zodat ik uit alles het beste kan halen.

Dus daar ben ik al lekker mee bezig en ga ik mee verder ! Hebben jullie doelen voor april ?

 

Volg:

2 Reacties

 1. april 7, 2017 / 3:02 pm

  Wat goed dat je meer wilt plannen. Op mijn blog staat net een video online hoe ik alles plan naast een 40 uur baan. Ik hou een blog en youtube kanaal bij en ik sport 2/3 keer in de week

  • Ballontraebay
   april 7, 2017 / 8:32 pm

   Wauw dat doe ik je niet na! Ik zal eens kijken, misschien haal ik er inspiratie uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: