2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Doelen voor 2017

doelen

Vorig jaar schreef ik al over mijn goals voor 2016. Hiervan zijn er 2 waar gemaakt ! Ik ben namelijk samen gaan wonen en overgegaan naar het 3e leerjaar. Website technisch en qua afvallen is het mislukt, maar dat geeft weer nieuwe ideeën voor 2017. En het leek me wel leuk om deze te delen

Met stipt op 1 staat het feit dat ik wil groeien met Ballontraebay. Ik weet dat er veel mensen zijn die zeggen het is begonnen als een hobby, en dat is het voor mij ook. Maar ik hoef niet onder stoelen of banken te schuiven dat het een droom is om er veel meer van te maken! En ik wil hier in 2017 ook graag in slagen of op z’n minst groeien. Door middel van een cursus, meer contacten leggen, dagelijks gaan bloggen, dat is echt iets waar ik heel hard en graag aan wil gaan werken.

starter
Op 2 staat het 3e leerjaar dat ik graag met een voldoende wil afronden. Op het moment is het echt keihard knokken, en ik hoop ook en ik wil ook dat dit slaagt. Dus dat wordt het 2e project waar ik voor ga knokken. Ik wil echt door naar leerjaar 4.

Nummer 3 is voor het feit dat ik weer een jaartje heel gelukkig wil zijn samen met Kenneth ! Want naar mijn mening is een relatie een werkwoord 🙂 Dus genoeg tijd samen, is toch echt wel een must.


Engeland staat bij mij op nummer 4. Ik wil zo graag weer terug naar mijn favoriete land. De english breakfasts, de mooie natuur, de mooie steden. Ja, bassie moet in 2017 ook weer even terug! Tenminste ik hoop dat het lukt!

Het 5e en tevens laatste doel, want we moeten het wel realistisch houden.. Ik wil weer stressloos door het leven. Ik wil de flow te pakken krijgen en mijn ding weer doen. Maar goed dat is weer verweven met al het andere wat ik al heb geschreven.

 Het belangrijkste is dat ik wil gaan werken aan de dingen die mij gelukkig maken. Dus ik ga mij druk bezig houden met bovenstaande doelen! Wat zijn jouw doelen voor 2017 ?

 

 

 

Volg:

2 Reacties

    • Ballontraebay
      januari 2, 2017 / 11:15 am

      Dankjewel oma !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: