0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Don’t lose the spark

spark

Het is me wat met die quotes, maar vaak weten ze precies de spijker op zijn kop te slaan. Afgelopen weekend kreeg ik een mooi bericht van iemand en dat gaf me een kleine boost! Deze spark quote past erbij!

Don’t lose the spark

De afgelopen tijd ging het niet al te best met me en nog ben ik flink aan het klussen om de boel weer in orde te krijgen. Dat maakt niet uit! Die momenten horen erbij. Het sprankeltje dat mij, mij maakt is een klein beetje verstopt. Af en toe komt ze zwaaiend en met een fanfare naar buiten, waarna ze weer even op haar snufferd gaat en dan terug wandelt.

spark

Een tijdje terug vertelde iemand mij “als je jezelf bent, vertrouwen hebt in jezelf, dan komt alles goed in het leven.”. Ik vond dat zo mooi! Het was een belangrijke zin die ik eigenlijk goed kon gebruiken. Want dat is precies wat ik wil! Gewoon lekker mijzelf zijn en durven te zijn. Het lukt niet altijd even goed, maar ik ben wel weer op weg. Die spark waar het omdraait maakt jou jou. En als er dan mensen zijn die met die jou niet om kunnen gaan dan is dat jammer voor die persoon!

Ik merk aan mezelf dat ik behoorlijk nadenk over wat andere van mij vinden. Op de een of andere manier trek ik me bepaalde dingen erg aan. En ook mijn creativiteit is in een hoekje gaan zitten haha. Sinds ik op kantoor zit en niet meer zo creatief bezig ben vind mijn creativiteit het ’s avonds ook niet nodig om te verschijnen. Zo irritant. Maar het is dus de kunst om gewoon mezelf te blijven en te blijven werken eraan. Dan komt het vanzelf goed. Met alles!

Zo ik heb genoeg gepraat, het ging weer lekker van de hak op de tak. Maar wat ik je wil meegeven is dat je je spark niet moet verliezen! Blijf lekker jezelf en vertrouw erop. Het komt wel goed!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 28, 2018 / 8:25 am

  ha Kelly, dit heb je al weer mooi verwoord, en het is ook heel belangrijk. Ik zeg je, dat ik dit nu niet had verwacht, maar bedenk wel, dat niemand je nadoet, wat je allemaal presteert in je jonge leven. Een fijne dag en succes, liefs oma xx

 2. Dorothé
  februari 28, 2018 / 11:27 am

  Blijf dichtbij jezelf meis
  Creativiteit s’avonds aanboren. Gewoon wat je inspireert op tafel laten liggen beneden of een plek waar je het vaak ziet.
  Dat helpt
  Xxxx

 3. T. Zweers
  februari 28, 2018 / 11:38 am

  Mooie verwoord.
  Heel herkenbaar

  • BijZus
   Auteur
   februari 28, 2018 / 11:54 am

   Dankjewel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: