0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

Donut Worry Be Happy freebie (gratis wallpaper download)

donut worry

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer een beetje creatief geweest! Ik heb voor jullie weer een achtergrond/wallpaper gemaakt om te downloaden voor op jouw device of om uit te printen. Dit maal Donut Worry, Be Happy !

Donut worry, be happy wallpaper / poster

donut worry

De vorige keer had ik een toffe, maar relatief rustige achtergrond en de quote “Follow your dreams, they know the way!”. Dit keer koos ik voor een vrolijke, drukke, kleurrijke donut met een van mijn favoriete quotes. Don(u)’t worry, be happy! Niet altijd even makkelijk, maar wel goed om in je achterhoofd te houden. En daarnaast is hij natuurlijk ook gewoon leuk en lekker vrolijk om te delen in bijvoorbeeld je Instagram stories of op Facebook.

De downloads

Voel je vrij om hem te downloaden en er plezier van te hebben. Mocht je hem online delen zou ik het wel fijn vinden als je een linkje stuurt of mij even tagt. Ik vind het tenslotte ook leuk om terug te zien. Ook heb ik dit keer een poster gemaakt op A4 formaat. Ik vond hem namelijk zelf wel leuk om in een rustig lijstje te doen en ergens op te hangen. Het is een idee! Of om hem zo op je prikbord op te hangen.

Goed, genoeg gekletst, ik ga nog eens brainstormen over een volgende freebie. Weer een achtergrond/poster of misschien eens wat anders? Genoeg ideeën! Ik hoop in ieder geval dat je ook plezier hebt aan deze donut achtergrond!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 9, 2019 / 5:55 pm

    leuk Kelly! groetjes oma xxx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.