2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welke dromen zijn al in vervulling gegaan?

vervulling

Aan het begin van het jaar schreef ik over mijn dromen en het moodboard/dromenbord wat ik hierbij maakte. Een leuk klusje met plaatjes plakken en mijn grootste dromen voor 2018 visualiseren. En vandaag laat ik zien wat al is uitgekomen!

Met een dromenbord visualiseer je je wensen en roep je ze in feiten naar je toe. Tenminste dat is de bedoeling! Ik maakte een dromenbord op a4 en dat zag er als volgt uit:

dromenbord

Mocht je nu willen lezen wat allemaal mijn dromen zijn voor 2018, dan kan dat door op het woordje dromen te klikken. Hieronder ga ik verder in op alles wat ik tot nu toe heb bereikt!

In vervulling

De tatoeage

Het eerste wat ik gelijk kan afvinken is de tatoeage. Toen ik het schreef takelde Jive enorm af en inderdaad 26 januari overleed ze. Mijn droom was om een tatoeage te nemen die voor haar zou staan, maar ook voor de anderen en andere overleden dierbaren. En die is zoals je wellicht wel weet gezet! En nog steeds ben ik er apetrots op.

Londen

Ook hoog op mijn wensenlijstje stond Engeland. Mijn favoriete land! En ook dat staat op de planning. Nu had ik eigenlijk niet zo zeer Londen voor ogen, hoewel ik er graag terug zou gaan. Maar het plaatje rechtsonder sprak me wel aan. En waar gaan we toch ook naar toe?! Londen! Daar gaan we ook een dagje of iets dergelijks rondlopen. Geweldig!

Meer qualitytime met Kenneth

Kenneth en ik hebben de laatste tijd wat weinig tijd samen gehad. We spraken elkaar nauwelijks en als we elkaar spraken was het over werk. In het begin van het jaar had ik voor ogen om meer bewust qualitytime samen te hebben. Dat liep in de loop van het afgelopen halfjaar een beetje mis. Maar op dit moment pakken we bewust tijd samen. Je hoeft niet 24/7 op elkaars lip te hangen en je eigen ding doen is heel gezond. Maar samen eens een avondje relaxen en niet alleen maar praten over werk doet ook goed.

Een mooie home office

pronkstuk

Ik had ook voor ogen mijn kantoortje boven te verbouwen. En dat heb ik ook gedaan! Een mooie fotomuur, een ander strak bureautje en een gezellig kastje zorgen voor een compleet andere sfeer. Nu is mijn wens alleen nog er wat meer te werken en er minder een washok van te maken haha.

Met de rest van mijn dromenbord ben ik nog heel druk bezig. Geloof jij in de kracht van zo’n bord?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    juli 5, 2018 / 8:27 am

    Iedereen heeft zijn dromen. Jij maakt een mooi bord en werkt van daar uit. Een goed idee. En het werkt, daar gaat het om. Ik ben niet zo van het plakken en knippen. Ik probeer het in mij hoofd te houden. Een fijne dag en tot snel. Gr xxx

  2. oma
    juli 5, 2018 / 11:57 am

    vooruit kijken en plannen maken is heel goed, meestal leef je er naar toe en dat is een fijn gevoel. Maar er zijn ook plannen, waarvoor je je op moet pakken, omdat het gedaan moet worden. Als die gerealiseerd zijn, dan geeft het een kick! “in de tuin bezig zijn” is daar een mooi voorbeeld van. Ga zo door Kelly, goed en gezond gedacht! Fijne dag verder, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: