2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Dutch Youtube Gathering verslag

Dutch Youtube Gathering

Zoals beloofd zou ik nog wat schrijven over de Dutch Youtube Gathering ! En hoewel ik dat verdomd lastig vind ga ik het wel proberen. Want het is gewoon niet te beschrijven ! En als het je interesseert is het zeker leuk om eens mee te maken.

Wat is het nou?

Voor de onbekende op dit gebied zal ik even in het kort uitleggen wat het nou inhoud. De Dutch Youtube Gathering is een evenement opgericht door Eelco … De doelgroep zit tussen de 8 en 18, waardoor de prijzen laag liggen en het goed toegankelijk is. Hierbij krijg je dus de mogelijkheid om op zaterdag of zondag, of het hele weekend kennis te maken met je favoriete Youtubers.

Nu is het zo dat niet iedere Youtuber daar is ! Ze doen dit allemaal vrijwillig, dus er zit heel veel verschil in met wie wel komt en wie niet. Veel van mijn favorieten waren er niet, maar ik had geluk met een paar, en daar was ik erg blij mee !

Wat ik er zo leuk aan vind ?

Wat ik nou zo leuk vond is dat ik de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die ik normaal niet zou ontmoeten. Ook was ik even niet de vreemde eend in de bijt. Over het algemeen is vloggen en youtuben toch nog redelijk “vreemd” in mijn omgeving.  Hier liep iedereen al vloggend rond en was je niet “alleen”.

Daarnaast is het gewoon een hele ervaring ! Hordes kinderen die rennen om een glimp, een handtekening of een knuffel te krijgen van hun favorieten. Briljant!

Hoe verliepen mijn dagen?

De eerste dag keek ik vooral de kat uit de boom. Zien wat er was, hoe mensen er mee omgingen, en wat je kon doen. Zo kocht ik de eerste dag een t-shirt van Dylan Haegens en zorgde ik ervoor dat er ook handtekeningen op kwamen van het team ! Ik zag Stellig, waar ik ook een handtekening van scoorde. En tussendoor kocht ik in naam van Jill haar spullen van Gio. Probeerde we hem te spotten, maar dat ging alleen via een besloten meeting, dus dat werd van veraf. Jill en ik gingen samen met de rest van de familie vol enthousiasme naar huis! Het was een toffe dag.

De tweede dag was mijn doel om een aantal mensen nog te ontmoeten, handtekeningen te scoren en met ze op de foto te gaan. Eerst spotte we Eelco, waarvan ik ook een handtekening op mijn shirt kreeg en daarna begon het ! Als eerste ging ik de rij in om de Bellinga’s te ontmoeten. Ik gaf ze een knuffel, want dat leek erbij te horen. Er werd een foto gemaakt met als resultaat het filmpje hierboven, erg grappig! En ik kreeg visitekaartjes van ze mee. Erg gaaf!

Daarna spotte Shannen Bardo Ellens van Banjomovies ! Dus op naar hem ! Ik kreeg 3 handtekeningen op papier, een op mijn shirt en nog een lading foto’s met gekke gezichten. Tof !

Vervolgens dook ik de rij in om Laura Ponticorvo te ontmoeten. Eerst een knuffel, een alles goed? En een foto.

Daarna liepen we rond, spotte we OnneDi, en Serena, Tara, en Larissa Verbon waarmee ik ook heel graag op de foto wilde. Het ging in een roes aan me voorbij, zo spannend vond ik het !

Het was echt een onvergetelijke dag, waarbij ik nog meer heb meegemaakt, maar ik krijg het niet op papier. Ik kijk er in ieder geval met een grote glimlach op terug ! Hebben jullie ooit (jeugd)idolen ontmoet ?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  mei 2, 2017 / 8:02 am

  Mooi Kelly, dat was dus een feest voor je, overigens leuke foto’s! Jij duikt overal in! groetjes en liefs van oma

  • Ballontraebay
   mei 2, 2017 / 1:20 pm

   Jazeker oma ! Groetjes en liefs

 2. Ger
  mei 2, 2017 / 11:27 am

  Gezellig en een mooie ervaring rijker toch. Dus.de volgende keer ga je gewoon weer.
  Groetjes Ger

  • Ballontraebay
   mei 2, 2017 / 1:20 pm

   Zeker weten ! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: