20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Een dagelijks kopje positiviteit in deze bijzondere tijd

Een dagelijks kopje positiviteit in deze bijzondere tijd

Eigenlijk wisten we allemaal wel dat het zou komen, strengere maatregelen. Tenslotte hebben we het nu al honderden keren op het nieuws gehoord. Ook ik heb nu wat moeite de positiviteit er in te houden en ik kan me voorstellen dat ik niet alleen ben. Hier moet ik wat mee!

Ik wil het verder eigenlijk niet hebben over de avondklok of corona in het algemeen. We worden er al mee plat gegooid en mijn mening of kijk er naar doet er verder niet toe. Wat er wel toe doet is onze gezondheid. Lichamelijk, maar ook geestelijk. Met al die pittige dingen die er momenteel gebeuren leek het me goed om juist wat meer positiviteit de wereld in te helpen. In de vorm van een dagelijks online kopje thee.

Een kopje positiviteit

positiviteit online kopje thee

De thee zal verschillende smaken gaan hebben. Soms is het een korte post met een mooie quote of foto, een leuke herinnering, etc. Maar het kan ook een leuke vlog of video zijn. Ik wil weer korte verhalen gaan schrijven en als het wat is komt ook dat online. Misschien kom ik wel een leuk recept tegen dat je echt niet mag missen of een goed boek of een film tip. Wellicht is het een liedje, een podcast of is het iets creatiefs. Het zal bijna elke dag een verrassing zijn. Ook voor mij, want vooralsnog staat er niks ingepland. Het is een spontaan voornemen dat gisteren in me op kwam.

Voor vandaag heb ik de eerste vlog in een reeks van dagelijkse mini vlogs. Ja hoor, ze komen weer. Ik stel altijd torenhoge eisen aan een vlog en gezien de omstandigheden vind ik het uitdagend om variërende vlogs te maken. Ook ik maak nu niet heel veel mee. Ik heb geen kinderen met apenstreken, wel een hond met de nodige humor. En ik heb gelukkig nog wat hobby’s. Met deze mini vlogs wil ik een kijkje geven in mijn leven aan de hand van bewegend beeld. Het kan in de vorm van kletsen, in de vorm van sfeerbeelden of in het moment. Net hoe het uitkomt dus.

De eerste mini vlog

Tijd voor de vlog van gisteren waarin ik jullie meeneem door de dag en een schaamteloos dansje doe om de onrustige gedachtes in mijn hoofd te doorbreken.

Ik hoop dat het naar omstandigheden goed met je gaat. En als het even niet is je de juiste mensen weet te vinden. Mij vind je in ieder geval morgen weer hier voor een nieuw kopje thee! Mocht je nog ideeën hebben wat je zou willen zien, dan laat het me zeker weten.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. januari 21, 2021 / 9:19 am

    Hele leuke video van wat je doet Wens jullie ook nog alles goed voor dit jaar Dikke knuf van Tante Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: