2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een iPad van mijn eerste loon

iPad

Mijn eerste “officiële” loon stond er op 25 juli op. Een heugelijk moment voor mij. En het schijnt dat je daar iets moois van moet kopen. Dus dat deed ik, een iPad 2018!

Een iPad van mijn eerste loon

Het idee om iets moois ervan te kopen kwam van papa. Hij vertelde me dat hij dat vroeger ook had gedaan en zich nu nog wist te herinneren wat het was. Een soort Italiaanse wielerschoenen en wit stuurlint. En terwijl hij dat vertelde kwam ik terug op het idee dat ik graag weer een tablet wilde hebben. Daarna bedacht ik me ook dat ik van mijn allereerste loon met foldertjes bezorgen de Nintendo Ds Lite kocht. Humor!

De jacht

Maar goed een tablet koop je niet 1,2,3. Tenminste normaal gesproken. Als je Kelly heet ga je gelijk op zoek. Eerst had ik even het idee voor een iPod Touch, maar mijn telefoon is bijna hetzelfde, alleen dan niet van Apple. Toen kwam de tablet naar boven. Maar waar kies je dan voor.. het grafisch o zo mooie Apple of toch een hele handige Samsung. Ik besloot voor het eerste te gaan. Goed passend bij Bij Zus, handig om mee te nemen en mijn oogappeltje.

Mijn oog viel op de iPad 2018 in het goud. Een prachtige uitstraling, handige functies en de reviews zeker niet verkeerd. De dag erna, een zondag, ging ik gelijk kijken bij de winkel. Ik wist meteen dat ik hem wilde hebben, maar dan ook echt alleen in het goud. Helaas hadden ze die niet meer op voorraad, dus ging ik met lege handen naar huis.

De koop

Ik besloot hem bij de BCC te bestellen. Dan had ik hem maandag in huis. Dus die ging in het mandje, voor €10,- minder en zo snel mogelijk in huis. Daarnaast wilde ik graag een goed hoesje. Het liefst met een toetsenbord, zodat ik hem mee kan nemen en goed kan gebruiken om te schrijven voor Bij Zus. Ik vond een prachtige rosé gouden op Tablettotaal ( geen spon). €50,-, een mooie vormgeving en mooie kleur. Vooruit dan maar! Ik kreeg er nog een gratis keuzeproduct bij, dat werd een screenprotector. Deze kwam op dinsdag aan. Dus je begrijpt dat ik zowel maandag als dinsdag naar Roermond ben gereden om hem bij mijn persoonlijke ophaalpunt te halen, haha.

De iPad 2018

iPad

En dan heb je hem in huis en kun je met het leukste beginnen! Inrichten, apps downloaden, dingen uitproberen en er vooral plezier van hebben. Ik ben er echt ontzettend blij mee en ook tevreden over. Hij is snel, grafisch heel mooi en je hebt er onwijs toffe apps voor. Daar wil ik in een apart artikel nog over schrijven. Ik ben nog druk bezig uit te vinden wat ik leuk en handig vind om er op te zetten. Het lijkt me wel fijn om hem voor zoveel mogelijk te gaan gebruiken. Zo gaat deze ook mee op vakantie over een paar weken. Handig voor het schrijven, editten, spelletjes, lezen en al dan niet meer. 

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn iPad. En ik denk dat ik de tip van papa aan iedereen kan meegeven. Gun je zelf wat moois van je eerst verdiende loon. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 4, 2018 / 12:02 am

  Heel heel veel plezier ermee. Hij is prachtig dit vergeet je echt niet meer
  Xxx

 2. oma
  augustus 4, 2018 / 9:00 am

  dat ziet er mooi uit Kelly. Veel plezier en geluk ermee, handig mee te nemen. Laat “bij Zus” maar komen! Groetjes oma en misschien tot vanmiddag, het is erg warm. Knuffel xx

 3. Roos Smeets
  augustus 4, 2018 / 5:52 pm

  Geweldig Kelly. Je eerste loon al meteen goed besteed. En er zullen nog meer goede bestemmingen voor je verdiende centen komen. Nou ja , centen… Heel veel plezier met de iPad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: