2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kaartje uit Gran Canaria

Kaartje

Eind januari maakten we definitief de beslissing om in het najaar naar Gran Canaria te gaan. De vakantie werd geboekt en toen leek het nog zo ver weg! Maar inmiddels zitten we alweer op de helft, tijd om jullie een kaartje te sturen!

Een kaartje uit Gran Canaria

Lieve allemaal,

Inmiddels zijn we alweer op de helft van onze vakantie. De tijd vliegt en we amuseren ons hier enorm. We zijn 2 dagen op pad geweest met een auto en zoals altijd maak je met Zantreizen (zo noem ik mijn schoonfamilie als we op pad zijn) dan van alles mee. De verhalen vertel ik jullie later, die passen niet op een ansichtkaart.

Het weer is prachtig, iets van 25 graden en inmiddels volop zon! ‘S Ochtends, als iedereen nog slaapt, moet ik mijn draai een beetje vinden, het lijkt wel of ik een tikkeltje last heb van heimwee. Maar dat trekt naarmate de dag vordert ook weer weg en op wat hoofdpijn de afgelopen dagen na geniet ik even goed. Foto’s , foto’s en nog meer foto’s. Langzaam begint er een bruine tint te verschijnen en lijken mijn “bruine kousen” van de post iets minder op te vallen. De komende dagen doen we het nog lekker rustig aan en voor ik het weet zitten we weer in ons normale ritme. Genieten dus! Ik hoorde dat het in Nederland vooral druilerig herfstweer is, dus ik stuur jullie wat zon!

Veel groetjes uit het zonnige Playa del Ingles,
Kelly

Onze Jewel

Voor de lezers die nieuwsgierig zijn naar hoe het met Jewel gaat.. Daar gaat het onwijs goed mee! Ik krijg iedere dag foto’s of een filmpje en dan zie je gewoon hoe zeer ze zich vermaakt bij de oppas. Bovenstaand filmpje vond ik prachtig, maar ze zijn allemaal hartstikke leuk. Ik denk dat ik rustig kan zeggen dat we haar allemaal missen, maar als je dit ziet weet je dat het goed zit. En ondertussen houd Jill haar Instagram bij, want ik denk dat als ik dat ook nog deed ik iets teveel met Jewel bezig was geweest. Anywroof, zoals ik Jewel het zou hebben laten zeggen, ik ben heel trots op onze grote puppy.

Goed, dat was de update vanuit Playa del Ingles, Gran Canaria. Ik wens jullie een heel fijn weekend en ik hoop dat ik een beetje van de zon jullie kant uit krijg. Niet allemaal, want dan had ik net zo goed thuis kunnen blijven haha.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 19, 2019 / 7:08 pm

    leuk om te lezen dat jullie er zo van genieten en het weer geweldig is, profiteer ervan. En je weet dat Jewel niks tekort komt. Leuke foto’s en video. Het was fijn om weer wat van je te horen. Nog hele fijne dagen en een knuffel van oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: