2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kijkje in mijn herfstfavorieten

herfstfavorieten

Aangezien de herfst nog een maandje zal duren en hij zelfs officieel pas 21 december is afgelopen vond ik dat deze tag nog wel even kon. Een kijkje op mijn herfstfavorieten!

Bron vragen tag

Herfstfavorieten 2017

Wat vind je het leukste van de herfst?

herfstfavorieten

Het allerleukste van de herfst vind ik de kleuren van de bladeren die veranderen en het mooie landschap dat het creëert. En daarnaast het feit dat er langzaam meer lichtjes aan moeten en de dekens weer uit de kast mogen.

Wat is je favoriete drankje in de herfst?

Dat is de warme chocolademelk! Dat is mijn ultieme favoriet in zowel de herfst als in de winter!

Favoriete geur(kaars) in de herfst?

Die heerlijke bosgeur buiten, maar als kaars vind ik de warmere geuren heel lekker.

Favoriete muziek voor in de herfst?

Als de zon schijnt vind ik de zomerse muziek nog steeds geweldig, maar de kerstmuziek vind ik ook al erg leuk om te luisteren haha.

Wat draag je het liefste in de herfst?

truien

Het liefste draag ik mijn nieuwe laarzen met een spijkerbroek en daarboven een trui. Heerlijk!

 

Mijn eerste keer strafwerk..

Halloween of St. Maarten

St. Maarten! Dat doet me denken aan vroeger haha. Dat vond ik altijd zo gezellig met warme chocolademelk bij het vuur. En het doet me denken aan de eerste keer strafwerk. Ik heb ooit 1 keer strafwerk gehad op de middelbare school. Toen had ik het er samen met een meisje uit mijn klas over dat ze altijd warme chocolademelk had en oliebollen bij het St. Maarten. * Ik kwam toen hyperventilerend thuis, zo naar vond ik het hahaha*

Favoriete plek voor in de herfst?

Mijn favoriete plek is denk ik het bos, om lekker te wandelen als het avondzonnetje nog schijnt. Maar zo zit ik het liefst lekker binnen op de bank met wat lekkers, een warme chocolademelk en een dekentje. Heerlijk!

Plannen voor de herfst?

Voor de herfst heb ik nog als plannen om lekker te genieten van buiten en van alles wat de herfst nog meer brengt. En natuurlijk om druk bezig te zijn met de plannen die ik voor november heb!

Welk recept maak je het liefste in de herfst?

gemakje

In de herfst maak ik het liefste van die ovenschotels. Maar volgens mij heb ik de smaak er in te pakken om die iedere dag wel te maken haha. Ik vind dat zo fijn en heel erg lekker. Of soep, soep waardeer ik tegenwoordig ook enorm.

En dat waren eigenlijk mijn herfstfavorieten! Wat zijn jouw favorieten in de herfst ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 4, 2017 / 8:20 am

    vandaag een heel mooie herfstdag, geniet daar maar van. Wij vinden de herfst ook meestal mooi, dit jaar zeker! Fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: