2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kijkje in onze slaapkamer

slaapkamer

Een van de kamers waar wij de meeste tijd besteden is de slaapkamer! Het is een kamer die je normaal gesproken niet ziet, maar voor deze keer ruimde ik de boel op en laat ik hem jullie zien.

-dit artikel bevat een samenwerking-

Onze slaapkamer

slaapkamer

Ons bed is een boxspring, die kreeg Kenneth 2 jaar geleden van zijn ouders. Een fijn bed die volgens mij 1.40 breed is. Ik kan me nog herinneren dat het een hele verademing was toen hij er stond. Meestal bleef ik in het weekend bij Kenneth slapen, maar in zo’n eenpersoonsbed is dat heel krap. In de winter was het wel heel gezellig, maar in de zomer zweette je zo wat het bed uit haha. Dus ja met die boxspring waren we allebei heel blij.

Het dekbed dat erop ligt heb ik gekregen van dekbed discounter. Het is een onwijs leuk dekbed met allemaal donuts en op de kussenslopen “Donut worry”en “Be happy”. Heel goed passend bij ons haha. Het is trouwens een heel fijn katoenen dekbed, want je hoeft het niet te strijken. Als je hem glad wilt hebben liggen veeg je er even stevig over en dan ligt het weer strak. Heel handig!

De nachtkastjes

Onze nachtkastjes zijn van Ikea, uit de Malm serie, want die wilde ik onwijs graag hebben. Op onze nachtkastjes staan normaal gesproken allerlei spulletjes. Bij Kenneth vaak de klovenzalf en bij mij staan er open doosjes van medicijnen die ik nog moet opruimen. Nu zie je alleen de echte rommeltjes. Aan mijn kant zie je een fotolijstje met Charlet, de eerste hond. Belangrijke knuffels. Een blaadje wat ooit op mijn ontbijtje lag. En een simpele lamp die we volgens mij bij de Praxis kochten. In het kastje liggen mijn pyjama’s, voorraad medicijnen, zalf voor de spierpijn, ondergoed en sokken.

Onze kledingkast

Onze kledingkast is een probleem. Het is ook uit de Malm serie, maar het heeft voor ons niet voldoende ruimte om kleding kwijt te kunnen. Dus daar moeten we nog wat mee! Momenteel liggen er eigenlijk standaard rommeltjes op de kast. Of kleren die eigenlijk nog te goed zijn om in de was te doen, maar even moeten luchten. Een beetje de stoel die je er normaal gesproken zou hebben staan haha.

Mijn make-upkast

En dan hebben we nog mijn make-up kast, die staat ernaast. Ook van Malm. Het pareltje dat ik vorig jaar van Kenneth heb gekregen. Een super toffe kast met ruimte voor sieraden, make-up en allerlei andere rommeltjes. Oh en het heeft een spiegel, super handig! Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat er in zit, dan laat het me weten!

Ik ben erg blij met onze slaapkamer, ondanks de rommel die er normaal gesproken ligt! Het enige wat echt nog aangepast moet worden is de kledingkast, dat stoort enorm. En dan kan die kast naar mijn kantoor.  Hebben jullie ook vaak rommel op de slaapkamer?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    december 11, 2017 / 8:28 am

    Ja een kledingkast is fijner op die ladekast wordt altijd alles neergelegd. Op een hoge kas lukt dat niet. Maar ik vind jullie slaapkamer verder wel heel leuk. Dat grote bed was hier wel een beetje groot in die kleine kamer maar fijner om samen te slapen. Gr xxx

  2. oma
    december 11, 2017 / 7:16 pm

    nog eens proberen, m’n eerste reactie was “onveilig” en verdween. Een slaapkamer zonder kledingkast lijkt me onhandig. Als je een kledingstuk wilt luchten, dan kun je het aan de kast hangen. Zoals je weet Kelly, kan ik niet goed tegen rommeltjes. Pas maar op in het verkeer, het is akelig weer, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: