2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kopje thee en een kletspraatje

Een kopje thee en een kletspraatje

Het is rustig op Bij Zus en dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. 
Vandaag vond ik eindelijk weer de zin om even te typen. 
En dus klets ik jullie graag bij in de vorm van een kletspraatje.

Even een kletspraatje

Tja, waar moet ik eigenlijk beginnen? Ik heb werkelijk waar geen idee. De afgelopen tijd is nogal hectisch geweest. Niet echt iets om online te delen, maar het beïnvloed je doen en laten wel. Gelukkig lijkt dit terug op z’n retour te zijn, maar ik klop het nog even af op hout. Uiteindelijk komt het allemaal wel goed.

Onze kleine rebel

En dan heb je natuurlijk de komst van onze kleine boef Jewel. Vandaag is ze een weekje bij ons en langzamer zeker begint ze te wennen. De stofzuiger en de dweil vind ze heel spannend, maar vandaag kwam ze na een hoop geroep van mij wel even snuffelen. Buiten vind ze vooral de voortuin heel spannend, als ik haar eenmaal richting stoep heb loopt ze mee. Heel apart! En vandaag gaan we voor de inentingen naar de dierenarts, want volgende week mag ze starten met de puppycursus! En ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden, want hondjes op straat vind ze eigenlijk best leuk.

Ook een mijlpaaltje is dat we haar gisteravond alleen hebben laten slapen beneden. Met de leeslamp en een radio aan. De afgelopen week hebben we op de bank geslapen en toen Kenneth boven moest gaan slapen vanwege werk belandde ik op de grond om haar aan het slapen te krijgen. Achteraf niet slim, dus gisteren besloten we het iets radicaler aan te pakken en met resultaat! Een kwartiertje, 20 minuten, miepen en huilen en toen was het klaar. Ze sliep!

Postbezorger

via GIPHY

Een interessant nieuwtje is het feit dat ik ben aangenomen als postbezorger bij Post NL! Ja, ik ga aan de andere kant van het dorp post bezorgen. Ongeveer 2 uurtjes per dag, van dinsdag tot en met zaterdag. Ik ben onwijs benieuwd hoe het gaat bevallen, maar het is fijn om toch een stukje vastigheid te gaan krijgen. En ik heb een fijne fiets, dus daar zal het niet aan liggen.

Actiever op social media

kletspraatje

Ik hoop dat ik met het schrijven van dit artikel ook weer wat meer in de blogflow kom! Momenteel kijk ik vooral naar Youtube filmpjes en zie hoe anderen van hun hobby hun werk maken. Nu heb ik dat ook al gedaan, maar het is nog niet zoals ik dat wil! We gaan ervoor, hetzelfde als dat ik wat actiever wil zijn op Facebook, Instagram en Pinterest. Ik vind dat namelijk zo’n leuke media, maar ik maak er amper tijd voor. Aan het einde van de dag zet ik even gauw wat online en dan is het weer klaar. En het is juist zo leuk. Maar goed, het komt goed, alles een voor een! Ik zeg het zo vaak, nu het nog doen haha.

Anyhow, het is bijna weekend! Yes! Kenneth heeft wat medische afspraken gepland staan en ik heb nog de infoavond voor de puppycursus op de planning. Heel benieuwd hoe dat gaat! En voor de rest doen we het denk ik rustig aan. Boodschapjes doen, met Jewel spelen en bezig zijn met onze hobby’s.

Nou dat was het kletspraatje wel weer! Hoe gaat het met jou? Wat staat er op jouw weekendplanning? Ik ben benieuwd..

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  februari 8, 2019 / 2:34 pm

  We hopen dat de hobbels gauw genomen zijn, kom op Kelly, non-actief is niks. Van de andere kant heb je nog een weekje, waarin je veel weg kunt werken, zodat je fris aan je nieuwe job kunt beginnen. Wie weet wat de buitenlucht voor jou gaat doen, daarom is die bezigheid al fijn. Het zal je bevallen tot de volgende stap! Een fijn weekend, groetjes en een knuffel van oma xx

 2. Dorothé
  februari 8, 2019 / 5:32 pm

  Soms is even stilstaan niet erg. Er komt altijd weer een flow moment.
  Het was/is ook allemaal niet niks.
  Probeer van alles hrt positieve te zien of te zoeken. Soms lukt dat direkt en soms heb je er wat langer voor nodig maar uiteindelokk at the end, alles komt goed.
  Gele roosje
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: