0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Een kopje thee met Kelly: 3 dingen waar ik niet zonder kan leven

leven

Gisteren stuurde mama mij een appje met een foto van deze vraag op het theezakje. Vandaag deel ik het antwoord met jullie; 3 dingen waar ik niet zonder kan leven. Waar ga ik voor over het blote voeten pad, wat zit er in mijn linkerhand en welk gevoel kan echt niet ontbreken?

leven

Eigenlijk vind ik een top 3 maken van dingen waar ik niet zonder kan nogal een uitdaging. Er zijn zoveel dingen die ik heel belangrijk vind in mijn leven. Op materieel gebied en op het gebied van gevoel.

Waar kan ik niet zonder leven?

Familie

Vaderdag verrassing

Dat is eigenlijk mijn absolute 1. Ik kan niet zonder mijn familie en daarmee overkoepel ik dan ook iedereen. Van groot tot klein, van op voeten tot op vier pootjes. Een beetje gemeen, maar dat is echt het allergrootste goed dat ik heb. Zonder hen is er geen Kelly. Mijn familie is alles en veel meer. Zij zijn mijn draaiende motor. Voor hun doe ik alles zelfs, als het echt niet anders kan, over het blote voeten pad lopen. Het is een beetje vergelijkbaar met door vuur, maar dan luchtiger omschreven. Ik hou niet van blote voeten en al helemaal niet van dat gevoel aan mijn voeten. Ik krijg er spontaan de kriebels van. Nu dwaal ik af. Familie. Mijn diamanten klompje.

Mijn telefoon

Huawei P30 Pro

En dat klinkt ontzettend materialistisch. Is het ook. Maar door mijn telefoon heb ik nauw contact met mijn familie. En dat vind ik het allerbelangrijkste aan het ding. Sinds de brugklas zijn mijn telefoon en ik onafscheidelijk. Daarnaast kan ik op mijn telefoon ook mijn passies als fotografie, fotobewerking, muziek en schrijven kwijt. Het is mijn linkerhand. Mijn snelkoppeling naar Roermond. Mijn radio, kleine fotocamera, leesboek, fotoboek, navigatie, agenda, kladblok, blog en receptenboek. Ik zou niet meer zonder kunnen denk ik.

Bewegingsvrijheid

reserve fiets

Om van alle soorten wat in mijn lijstje te delen kies ik voor dit woord. Bewegingsvrijheid. Een woord dat we nu allemaal steeds meer missen, maar ik bedoel het in het breedste zin. Natuurlijk ook in mogen doen wat we willen, lekker winkelen, gezellig samen ergens gaan eten, etc. Uiteraard. Maar ik bedoel het ook in de zin van ruimte om te doen wat ik leuk vind qua werk. Ik heb me voor een korte periode enorm opgesloten gevoeld met alle gevolgen van dien. De balans die ik nu heb tussen werk voor een baas en werken voor mijzelf is echt ontzettend belangrijk. Als ik die ruimte niet heb word ik ontzettend ongelukkig. En ik bedoel bewegingsvrijheid ook in de zin van mijn auto. Dat ik mij in geval van nood zo kan bewegen naar daar waar nodig is. Of wanneer ik de behoefte heb om even een stukje te rijden of even ergens te gaan buurten ik dat ook kan.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen waar ik eigenlijk niet zonder kan. Denk maar aan bijvoorbeeld iets simpels als mijn bril. Of chocolade, ik heb nu al medelijden met Kenneth als het die ene periode van de maand is en er zou geen chocolade zijn. Ik ben benieuwd, is er iets waar jij echt niet zonder kan leven?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    januari 30, 2021 / 5:07 pm

    Mooie blog Kelly ❤xxxx

  2. oma
    januari 30, 2021 / 6:07 pm

    Je hebt het weer recht uit je hart beschreven, ook heel mooi, Kelly! Bovendien herken ik de drie items, het hoort bij jou. Geweldig gedaan. Fijn weekend verder, groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: