2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kopje thee met Kelly: 5 mooie dingen van vandaag

mooie dingen

Het dagboek houden jullie van mij tegoed, maar ik wil maart zonder twijfel beginnen met een positieve post. Een met de mooie dingen van vandaag. In woorden, want foto’s maken ben ik vergeten. Maar ik beloof je, het is een vrolijk lijstje! Lees je mee?

De mooie dingen van vandaag:

Op één staat het feit dat ik met Jill mee kon naar een belangrijk gesprek wat betreft haar vervolgopleiding. Hoe en wat hoor je wel als ze haar beslissing heeft gemaakt. Maar ik kan zeggen dat ik als zus apetrots op haar ben! En een leuk detail, het gesprek vond plaats op mijn oude school in Venlo. Niet op de afdeling waar ik zat, maar het was leuk om weer eens door het gebouw te wandelen.

Op twee staat de gezellige middag die we daarna hadden. Jill en ik gingen samen met Mandy en Olaf naar buiten. Eerst spelen met de skelter op het grote pleintje in de straat en vervolgens nog even naar de speeltuin. Samen met Jill en Olaf op de wip, Olaf van de glijbaan af helpen en vervolgens zelf er ook nog een keer vanaf. De kleine man vroeg of ik ook een keer van de glijbaan af ging en ach ik ben bijna overal wel voor in als hij het voorstelt. Daarna bouwde ik op de salontafel nog een treinbaan met hem en speelden we met de houten trein.

Op drie staat een mooi oogschaduw dat ik van Mandy kreeg. Ze had oogschaduw gekocht met een 1+1 actie en had een blauwe kleur meegenomen. Ik draag wel vaker blauw en zij eigenlijk totaal niet, dus mocht ik hem hebben. Heel lief!

Op vier staat al het lekkers van vandaag. Een lekker ontbijtje met peer, banaan, chocolade cruesli en gestoofde appel yoghurt van Optimel. Weer een lekker Kinder cakeje als tussendoortje. Harde broodjes als lunch. Een frappuchino van de Mc Donalds om het goede gesprek van puntje 1 te vieren. Mandy’s zelfgemaakte soep bomvol groente. En de ovenschotel met rode kool van Hello Fresh. Heerlijk!

Op vijf staat het feit dat ik toch nog een blogpost online weet te plaatsen vandaag. Ik heb geknokt om vandaag het dagboek online te zetten, maar uiteindelijk besloten het niet te doen. Als ik rond half 11 ’s avonds nog een blog online plaats is de kans op spelfouten nog groter en dat vind ik voor mijn dagboek zonde. Dus verplaatsen we die naar woensdag en zetten we de mooie dingen van vandaag online. Ook heel leuk na zo’n dag als vandaag!

Wat waren jouw mooie dingen vandaag of gisteren?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via Instagram, Facebook of Pinterest!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 2, 2021 / 10:46 am

    prachtig om te lezen dat je zo’n mooie dag gehad hebt. Het zijn ook vaak de kleine dingetjes, die het doen. Voor later zijn het heel mooie herinneringen. Met z’n drieën met Olaf erop uit, en het mooie weer, fantastisch. Tot zo, Kelly, wij hebben het gehoord van Roy, heel fijn dat je weer bijspringt, voor mij een positief gevoel en dat voor de cocktail! Knuffel oma xxx

  2. Linda
    maart 2, 2021 / 3:55 pm

    Hi Kelly ik kijk altijd uit naar jouw posts! Zoals ik al eerder schreef.. jij weet de kleine dingen in het leven te waarderen en dat is heel inspirerend! Dank je wel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: