2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kopje thee met Kelly: Een dagje naar zee

traditie zee

Laatst vroeg ik op de familie app of we eigenlijk wel tradities hadden. Natuurlijk hebben we wel dingen die we altijd samen vieren, maar er is eigenlijk maar één ding dat we aan mijn kant van de familie als traditie hebben.. Een dagje naar de zee in Zoutelande!

Vorig jaar is het ons niet gelukt om met z’n allen naar Zoutelande te gaan. Kenneth en ik zijn er een keertje samen geweest en vervolgens zijn we er nog een keer met Mandy en Olaf geweest. Maar verder zijn we eigenlijk ieder jaar wel een keer met z’n allen naar de zee geweest. Het is voor ons echt een dag die kan voelen als een week vakantie. Gewoon gezellig met z’n allen genieten van de eventuele zon, de zee, de wind, de rust en even wat anders. Samen wat drinken op het strandpaviljoen, een expeditie door de duinen of een dagje gewoon op het strand en tegen het einde van de dag nog even snuffelen door het dorp en een bakje kibbeling of frietjes bij de Zeeuwsche mop. Voor mij zijn het dagen met een gouden randje. Samen herinneringen maken!

En het mooie is, die herinneringen maken we al jaren. We komen in Zoutelande van kleins af aan. Het is ook echt een plek waar ik een soort van thuis kom. Ik vind elk strand prachtig, een dagje zee op welke plek dan ook vind ik mooi, maar alleen in Zoutelande krijg ik echt dat vakantie in eigen land gevoel. Al ben ik er maar 2 uurtjes. Die momenten zijn goud. En nu de sneeuw ons land wit maakt neem ik jullie even mee naar mijn favoriete plekje aan zee, door de jaren heen.

Het begin van mijn blog tijdperk 2015

traditie zee

Ik kom niet zo snel aan de foto’s van vroeger, maar die van aan het begin van mijn blogtijdperk wel! 2015 was ook de keer dat ik deed vloggen. Het werd nogal een sfeerbeelden vlog en hoewel ik heel veel leuke opbouwende reacties kreeg is die ene reactie dat ik meer had moeten knippen toch altijd blijven hangen. Zo jammer! Hoe dan ook, de dag was prachtig!

2016 zijn we daar geweest, maar ik kan er niks meer van terug halen, dus die nemen we maar even voor wat het is.

Nog een boot in 2017

zee

Alweer een foto van een boot. Het transport bloed kroop toen nog heel actief door mijn aderen. Dit was echt een heerlijke dag. Allemaal flink verbrand, maar opgeladen alsof we een week daar waren geweest.

Zoutelande 2018

vaderdag

De eerste keer met de kleine man naar het strand. Prachtig! Zie je het patroon van de boten? Ik namelijk wel en geloof me ik doe het nog steeds.. Er komen altijd foto’s van vrachtschepen in mijn camera roll terecht.

Naar zee in 2019

zee

Op deze foto was ik heel trots. Ik vond hem zo zomers en vrolijk. Die dag hebben we wat meer rond gelopen. Een van de laatste keren met Mambo, want toen waren dat soort uitjes een hele opgave voor haar. Het was in ieder geval wel prachtig en… niet te vergeten, het was Jewels eerste keer Zoutelande. Wat was dat leuk om mee te maken!

Ik zie een traditie 2020

zeeland zee

En zie hier weer een nieuwe versie op die van 2019! Ik vond hem namelijk zo leuk dat ik hem dolgraag weer wilde maken. Zie je Jewel ook in de schaduw?

Wij kunnen haast niet meer wachten om gewapend met een thermoskan warme chocolademelk en een bus slagroom die kant uit te gaan. En nu gewoon weer met z’n allen! Maar tot die tijd geniet ik nog wel even na van de foto’s. Fijne dag en wees voorzichtig in de sneeuw!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 7, 2021 / 10:13 am

    Kelly, ik heb weer even mee genoten van de zee en jouw gevoelens erbij. Mooi verwoord. We hopen dat jullie in 2021 weer kunnen genieten aan zee. Pas ook maar op voor de gladheid onder de sneeuw als je Jewel uitlaat. Een heel fijne dag, groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: