2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kopje thee met Kelly: investering in Bij Zus en mijzelf

investering

Het is al laat, maar toch knaagt het om nog even te schrijven. Vandaag was een drukke dag, maar ook een goede dag. Ik maakte weer eens een investering in Bij Zus en mijzelf. Ik besloot namelijk last minute toch nog een e-ticket voor een les te kopen. Lees je mee?

Ik doe het, of toch maar niet..

Rond kwart voor 12 vanmorgen schoot me ineens weer iets te binnen. Vandaag gaf Mascha, een van de bekendste influencers van Nederland, weer een les over Instagram. Aan het begin van de maand riep ik nog dat ik die les deze maand ging volgen. Maar toen de data inzicht kwamen begon ik te twijfelen. Weer een investering van €99,- en geen idee of ik het eruit zou halen. Moet ik dat nu wel doen?! Maandag had ik het “geluk” dat er iets anders op de planning stond, waardoor ik het niet kon volgen. Vandaag kon dat wel, hoewel het tijd technisch heel krap zou worden allemaal.

Uiteindelijk besloot ik al bezorgend dat ik het gewoon ging doen. En toen kwam toch weer de twijfel. Ik had nog 1,5 straat te gaan en ik moest Jewel nog uitlaten. Dus op het moment dat ik moest betalen klikte ik weer weg. Tot ik een betalingsherinnering kreeg op de mail. Tja, nu moest ik toch echt kiezen. Ik was toch op tijd klaar met de post en ik zou het kunnen redden als ik Jewel gelijk bij thuiskomst een korter rondje uit liet.. Dus ik klikte op het betaalverzoek en begon aan het haasje repje rondje.

Blij met een nieuwe investering

Uiteindelijk zat ik kwart voor 1 achter de computer met een stomend kommetje restjes, een boterham met pindakaas en hagelslag en een glaasje fris. Yes, I had made it! En toen begon om 1 uur de les en bleek ik de laatste te zijn die ze had toegevoegd. Ik verwachtte dat het 3 kwartier luisteren was, vervolgens pauze en daarna 3 kwartier een Q&A. Waar ik overigens al paniek voor had, want ik had toch geen vragen?! Maar de eerste 3 kwartier zaten iets anders in elkaar. Het was luisteren, actief meeschrijven en ook tussendoor interactief bezig zijn met beantwoorden. Super leuk en interessant.

Ik had al veel geleerd van de cursus bij Kelly Caresse in november, maar dit gaf toch ook weer nieuwe wijsheden en een andere wind in de kijk op Instagram. Ik was zo blij dat ik het toch had gedaan. Dat die call to action mij toch last minute over de drempel had geholpen. En die Q&A ging prima, ik had gelukkig toch wat vragen en voor de rest had ik veel “oh ja, dat is ook goed om te weten, blij dat zij er aan denkt!” momentjes.

Rond 3 uur was de les afgelopen. Ik had echt weer nieuwe inzichten gekregen die ik goed kon gebruiken. Niet alleen voor Instagram, ook voor hier. Het gaf me weer ruimte om te groeien. En niet alleen in de stof, ook in de manier hoe je om gaat met andermans gedachtes. Uit iedere les of cursus die je volgt moet je gewoon al het bruikbare eruit halen en wat niet bij je past of waar je niet mee eens bent naast je neerleggen. Uiteindelijk doe je toch je eigen ding en maak je zelf je keuzes.

De conclusie van dit verhaal is eigenlijk dat je soms gewoon een investering in jezelf moet doen. Als je de mogelijkheid hebt moet je ervoor gaan. En dat kan zijn met iets simpels als een warm bad of een hete douche, een kop thee en een serie, maar ook in een les of in een cursus. Elke keuze die je maakt doet weer een deur open!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via Instagram, Facebook of Pinterest!

Volg:

2 Reacties

  1. februari 18, 2021 / 11:51 am

    Wat goed, zo’n inzicht! Ik vergeet nog wel eens te investeren in mijzelf. Vind iets dan te duur of te veel tijd kosten. Maar als ik het wél doe, ben ik achteraf altijd blij. Een goede reminder 🙂

  2. oma
    februari 18, 2021 / 1:49 pm

    Kelly, goed gedaan! Je kan veel meer dan je denkt, zoetjes aan komt het allemaal te voorschijn en dat is “een goeie ontwikkeling”. Een fijne dag nog, het weer is prima. Knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: