2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een kopje thee met Kelly: liefde voor mij is..

Liefde voor mij

Het is Valentijnsdag, de dag van commerciële dingen of extra aandacht voor degene die je lief hebt! Voor deze gelegenheid dook ik de keuken in om Valentijns cupcakes te bakken. Een nieuwe ‘Bakken met Kelly’ ontstond en ondertussen beantwoord ik de vraag “Wat is liefde voor mij?”.

Valentijns cupcakea

Valentijnsdag.. Kenneth en ik roepen ieder jaar dat we het maar commercieel vinden. Toch krijg ik bijna elk jaar een bloemetje! Dit jaar hadden we elkaar niet helemaal begrepen, maar dat kwam goed uit! Nu had ik eens een Valentijns verassing voor hem. Ik bakte namelijk, terwijl hij bij z’n ouders was, Valentijns cupcakes! Cupcakes met vrolijke sprinkles van binnen afgetopt met glazuur en suikerhartjes. Ondertussen filmde ik weer eens een ‘Bakken met Kelly’!

In deze ‘Bakken met Kelly’ beantwoord ik o.a. 3 Q&A vragen, maar ook de thee vraag “Wat is liefde voor jou?”. In onderstaande vlog geef ik je het antwoord! Belangrijke notitie: Het is een echte Kellyiaanse video geworden, lekker chaotisch en open en eerlijk.

Wat is liefde voor mij?

Liefde is voor mij dat er iemand voor je is en je het niet alleen hoeft te doen. Het kan van een persoon zijn, maar ook van een dier. Het is iemand die onvoorwaardelijk van je houd, die je respecteert en die je ondersteunt. Het is een veilig en geborgen gevoel dat je bij iemand hebt. Jammer dat ik dit pas nu zo weet te omschrijven, want dat waren de woorden die ik in mijn vlog miste.

Mocht je de video hebben gezien, laat me dan zeker weten wat je er van vond! Kenneth is vanavond voor ons frietjes gaan halen, dus hij mijn Valentijns cadeautje is goed gekomen. Maar nu de belangrijkste vraag van vandaag; Wat is liefde voor jou?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via Instagram, Facebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 15, 2021 / 8:39 am

    Kelly bakt graag en legt ook alles vast op een video, de muziek vind ik helemaal super. De uitleg is ook duidelijk. Een fijne dag nog, het is nog erg koud en het wordt gevaarlijk buiten met ijzel. Lekker binnen blijven. Liefs en knuffel van oma, een heel fijne dag! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: