2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een meerluik als eyecatcher aan de muur (met 50% kortingscode)

Een meerluik als eyecatcher aan de muur (met 50% kortingscode)

Mijn meest favoriete plek in Engeland is Brighton! Ik voel er de creativiteit borrelen en daar zijn maakt me vrolijk. Hoe tof is het om die plek in de vorm van een meerluik als eyecatcher aan je muur te hangen? Zo kun je echt even visualiseren dat je daar bent.

Visualiseren is namelijk iets wat mij enorm helpt. In de zin van, als ik naar die foto kijk, dan wordt ik blij en komt de creativiteit al naar boven. Maar ook in deze gekke tijd is het goed om te visualiseren! Om na te denken over de dingen die je wilt doen en je alvast daar een beeld bij te maken. Zo is onze meerluik eigenlijk ook een beetje een visualisatiebord! Want als er iets is wat ik hoop is het dat we nog een keer in Brighton gaan komen. Ik weet niet hoe en ik weet niet wanneer, maar dat is wel een grote wens. De laatste keer dat we daar waren heb ik niet echt kunnen genieten en dat hoop ik dan wel weer te kunnen!

Een meerluik is een eyecatcher

eyecatcher

Het leuke aan een meerluik aan de muur is dat het een echte eyecatcher is. Ik vind een canvas aan de muur prachtig, maar hier worden je ogen voor mijn gevoel echt even naar toe getrokken. Je bekijkt de foto ook op een hele andere manier. Je kijkt naar details, ziet elke keer iets nieuws en het effect aan de muur is ook heel tof. Ik heb nu gekozen om de Brighton pier aan onze muur te hangen, dit past in mijn ogen ook goed bij de rest van onze gevarieerde wanddecoratie.

Maar beeld het je even in: een mooie donker groene kleur muur in de woonkamer en dan een prachtige zwart wit foto van dennenbomen met wat lucht aan de muur. Dat lijkt me ook tof! Of, als we een bordeaux rode kleur aan de muur hadden en dan een foto van een American diner. Lijkt me ook gaaf! En zo zijn er nog tientallen andere ideeën wat je met een meerluik kan doen.

De verschillende mogelijkheden

eyecatcher

Wij hebben nu gekozen voor het formaat 100cm x 80cm en dan 5 luiken. Maar er zijn nog 13 andere formaten en ook het aantal luiken varieert van 2 tot 5. Daarnaast kun je ook variëren in het materiaal! Je kunt kiezen aluminium, plexiglas, forex, karton en canvas. Wij kozen nu weer voor canvas, omdat mij dat toch het tofste leek. En ook het ophangsysteem kun je mee bestellen! Hierin kun je kiezen tussen het normale ophangsysteem waarbij je spijkers in je muur slaat, maar je kunt ook kiezen voor een 3M plakstrip. Voor ieder wat wils, ideaal!

Net niet de juiste kwaliteit foto

brighton
De zelfgemaakte foto

De foto die we nu hebben hangen is er niet een uit mijn eigen collectie. Ik had wel een zelfgemaakte foto gestuurd, maar die bleek helaas niet de juiste kwaliteit te hebben. Na even over en weer te hebben gemaild over de kwaliteit van een eventueel andere foto van de pier kwam de klantenservice zelf met de stockfoto van het eindresultaat. En dat is wat ik geweldig vind aan hun service!

eyecatcher
De stockfoto

Ze kijken mee of de door jou gekozen foto mooi uitkomt op het eindresultaat, nemen de tijd om met je te kijken naar eventuele vervanging en geven ook zelf een voorstel. Heel prettig! Want ik zag even door de bomen het bos niet meer. Ik was al heel tevreden over Fotocadeau, het is niet voor niets dat we meerdere items hebben hangen, zoals een foto op doek. Maar deze gratis service zorgt ervoor dat we nog enthousiaster zijn.

Korting op een meerluik!

Wat ik trouwens ook heel tof vind.. Ik mag je een 50% kortingscode geven op een meerluik! Met de code ME50 krijg je 50% korting tot 31-12-2020. Ik zou zeggen grijp je kans met een mooie foto van je vakantie en ga ook even terug in de tijd! En mocht je nou net niet op zoek zijn naar een eyecatcher als deze, op Bij Zus staat net zo’n mooie korting voor de hexagons en andere muchopix! Ook dat zijn echte eyecatchers voor aan de muur. Het artikel vind je hier.

Ik ben zo blij met onze meerluik! Hij brengt me even terug in de tijd en zo kan ik toch even in gedachte naar Engeland. Met als doel er over een tijdje weer te komen. Was jij al bekend met deze wanddecoratie?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Dit artikel bevat een samenwerking. Dit doet niets af aan mijn mening over het product.

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 24, 2020 / 12:06 pm

    Drieluiken zijn er al lang, maar dan vaak op een andere manier, meestal zijn ze dicht te klappen. Zo’n meerluik is heel mooi en vooral met een foto, die je hebt en ook graag steeds terug zie. Het moet wat voorstellen.
    Leuk om daar mee bezig te zijn, Kelly. Succes en gauw tot ziens. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: